Arduino C++ 5000 TL'ye değer mi?

Emir5560

Decapat
Daha fazla  
Okulumda Arduino kurs olduğunu öğrendim. Fiyatı 5000 TL katılsammı diye düşünüyor tüm günümü bilgisayarda oyun oynamak yerine kod yazmak daha iyi gibi geliyor. Sizce 5000 TL için değer mi?

Okulumda Arduino kurs olduğunu öğrendim. Fiyatı 5000 TL katılsammı diye düşünüyor tüm günümü bilgisayarda oyun oynamak yerine kod yazmak daha iyi gibi geliyor. Sizce 5000 TL için değer mi?
O kurs içeriği için değmez ama vaktinizi faydalı bir şeye kullanmak için değer. Eğer kendiniz de oturup öğrenebilecekseniz hiç para vermeyin, oturup internetteki kaynaklardan çalışın. Eğer yapamam diyorsanız kurs mantıklı olur.

Bir kurs için 5000 TL para değil. Hele ki Arduino gibi önemli bir şey öğrenmek için. Kurs içeriği dolu ve iyi eğitmenler tarafından veriliyorsa tabii ki değer. Arduino'yu günlük hayatında quality of Life olarak bile kullanabilirsin. Mikroişlemci dersini verene kadar göbeğim çatlamıştı.

Okulda ne öğretirler belli değil bence internetten öğren hem daha ucuza gelir.

C++ öğretceklerini söylediler belki 5000 TL değer diye başta değer diye sanmıştım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı