Blustacks Bus Simulator Ultimate grafikler değiştirilmiyor

İşletim sistemi
Windows 8.1
Arkadaşlar bilgisayardan blustacks 4'e Bus Simulator Ultimate indirdim, ama oyunda oyunu sisteminiz desteklemiyor düşük ayarlarda oynayabilirsiniz diyor. Grafik seçeneği düşükden başkasına alınmıyor, kardeşimin 2 GB RAM'lik telinde bile ortaya alınıyor bilgisayarım i5 3210M, 8 GB RAM'i var, kaldırmama gibi bir lüksü yok. Hayli hayli kaldırması lazım oyuna 4 GB RAM verdim hala aynı hata, blustacksta yapmadığım ayar kalmadı altını üstüme çevirdim hala oyuna gereken performansı vermiyor, bundan 8 ay önce falan indirmiştim aynı hata olmuştu bende blustacksa 2,5 RAM verdim hiç kasmadan Ultra ayarlarda oynandı ama şu an 4 GB RAM versem bile olmuyor. Nasıl yapacağım bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var Play Store indire biliyoruz.

Hocam telefon ile alaklıymış MEmu'yu indirdim gene olmadı ama profillerden Galaxy Note 10'u OnePlus'la değiştirdim oldu bunlardan hangisi en iyi performası verir sizce?

Dosya Ekleri

• DD7212F1-95EF-4A2C-B90E-6B29BFC4C296.jpeg
    DD7212F1-95EF-4A2C-B90E-6B29BFC4C296.jpeg
    148 KB · Görüntüleme: 30
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı