BluTV içerik bakımından az mı?

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba, bugün bir heves ile 1 yıllık BluTV üyeliği aldım fakat hevesim satın aldıktan sonra paramparça oldu. Netflix'e alternatif olarak alabilirim diye düşündüm. Kategorilerin arasında dolaştıktan sonra, aslında satın almadan önce yaptıkları film reklamlarının bir yanıltmacadan ibaret olduğunu anladım. Çoğu kategorilerin ekran alıntısını aşağıda paylaştım. İçerik mi az yoksa sorun bende mi? Netflix'in yanında normalde Prime Video kullanıyorum, onun da asıl sebebi Amazon Prime ile Amazon üzerinden yapılan alışverişlerde avantaj elde etmemiz. Baktığımızda ise Amazon Video ve BluTV birleşse bir VPN ile kullanılan Netflix edemez gibi gözüküyor. Netflix'in bile bazı eksileri var baktığımızda en çoğu film ya da dizi bulunmuyor, bunun dışında 2K çözünürlük desteği vermiyor. Bu nedenden dolayı ne kadar çok istemesemde Torrent film/dizi indirmek her zaman birinci sırada gibi gözüküyor.

1) Aile

Aile.PNG

2) Aksiyon - Macera

Aksiyon - Macera.PNG

3) Animasyon

Animasyon.PNG

4) Belgesel

Belgesel.PNG

5) Biyografi

Biyografi.PNG

6) Dünya Sineması

Dünya Sineması.PNG

7) Gizem

Gizem.PNG

8) Polisiye - Suç

Polisiye - Suç.PNG

9) Savaş

Savaş.PNG

Dikkatli bakarsanız bazı filmler birden fazla kategoride kullanılmış.

1 yıllık mı? Deneme süresi yok mu ya da bir aylık neden satın almadınız? Önce bir deneyimleseydiniz keşke. Yazık olmuştur paranıza.
F1 yarışlarını, S Sport üzerinden canlı izleyebiliyorken, F1 TV üzerinden 40TL abonelik ile canlı izleyebiliyorsunuz. Yıllık 480TL vermek yerine 120TL vermek daha mantıklı geldi.
Mubi'ye abone olsaydınız keşke.
İlk defa duydum. Mubi ne durumda içerik bakımından?

BluTv'ye ben de abone oldum bir senelik. İçerik olarak daha çok dizi konusunda öne çıkıyor. HBO yapımlarının önemli bir kısmını, The Big Bang Theory, Friends, The Handmale's Tale, The New Pope gibi dizileri de izleyebiliyorsunuz. Belgesel, film ve çocuk kategorisi dolu değil. Buna göre almanızı tavsiye ederim.

Netflix kesinlikle daha dolu fakat Netflix içeriklerinden sıkılan ve pahalı bulan ve S Sport izlemek isteyen diziseverler için ideal bence.

Ama altyapıları hala sağlam değil maalesef.
F1 yarışlarını, S Sport üzerinden canlı izleyebiliyorken, F1 TV üzerinden 40TL abonelik ile canlı izleyebiliyorsunuz. Yıllık 480TL vermek yerine 120TL vermek daha mantıklı geldi.

İlk defa duydum. Mubi ne durumda içerik bakımından?
Mubi sadece sanat filmleri barındırıyor ve Netflix gibi açık kütüphane değil. Her ay filmler değişiyor ve eski filmleri izleyemiyorsunuz. Açıkçası ben bu platformu balon olarak görüyorum.

Zira telif ve hak hukuk gibi şeyler dikkat etmeyen biri ayda üç beş dizi için abone olmaz :)

Blu TV içerik bakımından Netflix ile yarışabilecek durumda değil ancak içerikler ekran görüntülerindeki kadar az da değil. Eğer tüm içerikler ekran görüntülerindekiler ise internetinizde bir sorun olabilir, devamını yükleyemiyordur. Düşük bir ihtimal olsa da hesabınızda ebeveyn kilidi aktif olabilir, o yüzden içeriğiniz kısıtlı gözüküyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı