BluTV içerik bakımından az mı?

Hem BluTv hem Netflix kullanıcısı olarak;
Eski klasikleşmiş filmleri yüksek kalite ile izlemek istiyorsanız, özellikle sanatsal içerikli filmleri BluTv tercih edilir. Belki Netflix kadar zengin içeriği olmayabilir ancak GOT'u BluTv'de izledim. The Walking Dead netflix'te eksik sezonla yayındayken ben hepsini yine BluTv üzerinden bitirdim. İçerisinde netflix'te olmayan içerikler mevcut. Sizin ilk etapta zevkinizi belirtmek için seçtiğiniz filmler veya diziler ile karşınıza bu içerikler çıkmış. Belki de yelpazeniz dardır, hiç düşündünüz mü?
Bu arada reklam demişsiniz bu konuda BluTv müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm. The Pier dizisine başlamış sonra yarım bırakmıştım ve hala anasayfamda görünüyordu ancak içerik açılmıyordu. Müşteri hizmetleri sorumlusu reklamlardan direkt olarak sorumlu olmadıklarını ve otomatik olarak en son izlediğimiz içeriğe göre çıktığını söyledi. Kendileri müdahale edemiyormuş ve dizinin BluTv üzerinden gösterimi sona ermiş.
Merhaba, bugün bir heves ile 1 yıllık BluTV üyeliği aldım fakat hevesim satın aldıktan sonra paramparça oldu. Netflix'e alternatif olarak alabilirim diye düşündüm. Kategorilerin arasında dolaştıktan sonra, aslında satın almadan önce yaptıkları film reklamlarının bir yanıltmacadan ibaret olduğunu anladım. Çoğu kategorilerin ekran alıntısını aşağıda paylaştım. İçerik mi az yoksa sorun bende mi? Netflix'in yanında normalde Prime Video kullanıyorum, onun da asıl sebebi Amazon Prime ile Amazon üzerinden yapılan alışverişlerde avantaj elde etmemiz. Baktığımızda ise Amazon Video ve BluTV birleşse bir VPN ile kullanılan Netflix edemez gibi gözüküyor. Netflix'in bile bazı eksileri var baktığımızda en çoğu film ya da dizi bulunmuyor, bunun dışında 2K çözünürlük desteği vermiyor. Bu nedenden dolayı ne kadar çok istemesemde Torrent film/dizi indirmek her zaman birinci sırada gibi gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı