BM800 - B450M SH2

Halil86

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bilgisayarımda kullanmak için BM800 Condenser mikrofon almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla XLR>3.5 kablo ile geliyor fakat +48V destekli ses kartı gerektiğiyle ilgili tereddüt yaşadım. Anakartımın dışında harici bir ses kartına sahip değilim. Anakart özelliklerinde böyle bir ayrıntıya rastlamadım. Bunu nereden kontrol edebilirim?
Teşekkürler, iyi forumlar.

Merhabalar, yeni bilgisayarımda kullanmak için BM800 Condenser mikrofon almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla XLR>3.5 kablo ile geliyor fakat +48V destekli ses kartı gerektiğiyle ilgili tereddüt yaşadım. Anakartımın dışında harici bir ses kartına sahip değilim. Anakart özelliklerinde böyle bir ayrıntıya rastlamadım. Bunu nereden kontrol edebilirim?
Teşekkürler, iyi forumlar.
Burada bizzat incelemesini yaptım. Yorumlar kısmında da sağolsun bir arkadaş ses testini attı :) BM800 Mikrofon ve 48V Phantom Power - Technopat Sosyal Bu arada ana kartın iyi değil ise Phantom 48V güç kaynağı al, ses yoksa çok az çıkıyor. Kaliteyi 10-20₺ bandındaki mikrofonların seviyesine çekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı