BM800 vs Fifine Ampligame Mikrofon

raster

Hectopat
Daha fazla  
Aralarından hangisini almam daha iyi olur. Yayıncılık gibi bir işle ilgili değil. Günlük kullanım, arkadaşlarla konuşurken kullanacağım. Farklı önerilere açığım.

Fifine yurtdışından geliyor dostum, haberin olsun.

BM800 var bende Phantom Powerla beraber. Bir karışlık mesafeden ses kaydı atmamı ister misin?
1667766313229.png

Hocam Phantom Power ne işe yarıyor? Eğer kayıt atabilme imkanınız varsa güzel olur.
Senin güzel hatırına aradaki farkı göstermek için 2 farklı ses kaydı atacağım.

Phantom Power ile böyle dostum.

Ağızımla ile mikrofon arasında bir karış uzaklık var.

Phantom Power'sız ile de böyle.

Ayarlar NVIDIA RTX Voice (Klavye vb. sesler duyulmasın diye) +10 dB Bass ve ses yüksekliği 94. @mazdarx7

Son düzenleme:
Senin güzel hatırına aradaki farkı göstermek için 2 farklı ses kaydı atacağım.

Phantom Power ile böyle dostum.

Ağızımla ile mikrofon arasında bir karış uzaklık var.

Phantom Power'sız ile de böyle.

Ayarlar NVIDIA RTX Voice (Klavye vb. sesler duyulmasın diye) +10 dB Bass ve ses yüksekliği 94. @mazdarx7
Hocam sanırım BM800 attığım linkte phantom power la beraber gönderiyorlar, mikrofonla beraber gönderdikleri kaliteli midir? Siz de burdan mı aldınız?

Hocam sanırım BM800 attığım linkte phantom power la beraber gönderiyorlar, mikrofonla beraber gönderdikleri kaliteli midir? Siz de burdan mı aldınız?
Evet birebir aynı seti kullanıyorum. Hepsini görevi aynı zaten hocam, mikrofona enerji vermek. Ben masamın köşesine koydum, yer kaplamıyor.
1667767483900.png

Tüm yardımlarınız için teşekkürler hocam galiba BM800'e karar verdim gerek ses kalitesi olsun gerek bu fiyatına rağmen fazlaca ekipman içeriyor olması beni tatmin edecek gibi duruyor.

Tüm yardımlarınız için teşekkürler hocam galiba BM800'e karar verdim gerek ses kalitesi olsun gerek bu fiyatına rağmen fazlaca ekipman içeriyor olması beni tatmin edecek gibi duruyor.
Dediğiniz gibi daha iyi olabilir evet. Bende stand yok, ürün geldiğinde özellikle stand hakkında bilgi verebilir misiniz bana? Bu arada phantom power'ı direkt fişe takın, anakarttan iyi bir güç alamıyor ve ses çok kötü oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı