BM800 yayın için yeterli mi?

Pablo1

Centipat
Daha fazla  
BM800 mikrofon ve PH-1000 48v Phantom Power XLR Mikrofon Kablosu canlı yayın yeter mi? Yoksa mikser de almam lazım mı?

Bana göre sesin gitsin yeterli, illa ses kalitesi güzel olmak zorunda değil miksere gerek yok. Yayınların tutup tutmayacağı belli değil, takipçin artarsa daha fazla ekipman alırsın.
Knk bişey sorcam
Knk bişey sorcam
Bm800 Live Plus Set Efektli Ses Kartı Mikrofon Stand kayıt canlı yayın seti çamlık yayınlar için uygun mu

Ama ben umursuyorum :)

Hocam yeterli fakat ben umursamıyorum derken çıkan dip sesi, sesi umursamıyorum. Mikrofon olsun yeter. Hiç kimse Rode mikrofon ile ilk yayınlarına başlamıyor. Herkes ucuzdan başlayıp ilerler.
BM800 Live Plus set efektli ses kartı mikrofon stand kayıt canlı yayın seti çamlık yayınlar için uygun mu?

Ses kalitesi için diyorsanız ilk yayınlar için yeterli. Uyumlumu diye soruyorsanız bilgisayarınız ses aygıtı olarak algılıyorsa neden olmasın.

Hocam yeterli fakat ben umursamıyorum derken çıkan dip sesi, sesi umursamıyorum. Mikrofon olsun yeter. Hiç kimse Rode mikrofon ile ilk yayınlarına başlamıyor. Herkes ucuzdan başlayıp ilerler.

Ses kalitesi için diyorsanız ilk yayınlar için yeterli. Uyumlumu diye soruyorsanız bilgisayarınız ses aygıtı olarak algılıyorsa neden olmasın.

Rode mikrofon ile başlayabilirim bütçem var
Rode mikrofon ile başlayabilirim bütçem var
Ona uygun mikser yada Phantom power önerir misiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı