BMW 3 serisi vs Cupra Formentor

kaino

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, babam aracını değiştirmeye karar verdi, bana da "kendi arabanı da sat, paramızı birleştirip ortak bir araba alalım" teklifi sundu. 1.650.000 ile 1.850.000 arası bir bütçemiz var. Babam Cupra Formentor adlı aracı istiyor, ben ise düşük kilometreli 3.20 BMW'lere bakıyorum. Sizce hangisi ortak kullanım için daha iyi olur ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Not: Haftanın 5 günü üniversiteye gidiyorum yakıt da önemli bir unsur.

Herkese iyi günler, babam aracını değiştirmeye karar verdi, bana da "kendi arabanı da sat, paramızı birleştirip ortak bir araba alalım" teklifi sundu. 1.650.000 ile 1.850.000 arası bir bütçemiz var. Babam Cupra Formentor adlı aracı istiyor, ben ise düşük kilometreli 3.20 BMW'lere bakıyorum. Sizce hangisi ortak kullanım için daha iyi olur ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Kessssinlikle Cupra Formentor, hem çok yakışıklı araç hem de bana kalırsa bir bmw alınacaksa en az 2.0-3.0 bir motorlu olanı alınmalı. Düşük hacimli motora sahip bmwler genelde berbat kronik sorunlu motorlar oluyorlar.

Cupra Formentor bence.
BMW kadar maliyetli olacağını düşünmüyorum.
Maliyet derken aracın sorunlu olmasını kast etmiyorum. Bakım maliyetleri, yakıt maliyetleri.
Ayrıca SUV bir araç olduğu için alt takım dayanımı daha fazla oluyor. BMW kadar yıpranacağını düşünmüyorum.

m
BMW hangi kasa G20 mi yoksa F30 mu? Bu bütçede temiz F10 da bulunabiliyor. Mantıklı olan formentor almaktır ama seviyorum diyorsanız BMW de tercih edilebilir.
merhaba ben hayatımda hiç bmw kullanmadım içimde kaldı kücüklüğümden beri siz bu fiyat bandında ne önerirsiniz?

Bu butcelere yeni model 3 serisi zaten bulunamaz, bu nedenle kesinlikle Cupra Formentor.

M

Merhaba ben hayatımda hiç BMW kullanmadım içimde kaldı kücüklüğümden beri siz bu fiyat bandında ne önerirsiniz?

Yani hocam şimdi bütçenizden ziyade maddi durumunuzda önemli son parayla alınabilecek otomobil değil emekli memur parasıyla yürütülmez bu araçlar ama aracı aldıktan sonra öğretmen, polis maaşı ile yürütmesi zor olmaz G20 dediğin araç 13 14l yakıt yakıyor şehir içi bunu karşılayabilir misiniz? Devirdaım pompası kronik bunlarda 100-120 binde problem çıkartıyor ve ciddi anlamda masraf çıkartıyor geçen sene arkadaşım 30.000 liraya yaptırmıştı diye aklımda kalmış. Cupraya ödeyeceğiniz kasko 10.000 lira ise BMW 50.000 lira bunları karşılayabileceğinizi düşünüyor musunuz?

Yani hocam şimdi bütçenizden ziyade maddi durumunuzda önemli son parayla alınabilecek otomobil değil emekli memur parasıyla yürütülmez bu araçlar ama aracı aldıktan sonra öğretmen, polis maaşı ile yürütmesi zor olmaz G20 dediğin araç 13 14l yakıt yakıyor şehir içi bunu karşılayabilir misiniz? Devirdaım pompası kronik bunlarda 100-120 binde problem çıkartıyor ve ciddi anlamda masraf çıkartıyor geçen sene arkadaşım 30.000 liraya yaptırmıştı diye aklımda kalmış. Cupraya ödeyeceğiniz kasko 10.000 lira ise BMW 50.000 lira bunları karşılayabileceğinizi düşünüyor musunuz?
hocam haftanın 5 günü okula gidiyorum i20 var bende su anda 7.5 litre yakıyor ve o bile beni zorluyor bu açıdan bakınca sanırım cupra formentor daha mantıklı

Hocam haftanın 5 günü okula gidiyorum I20 var bende su anda 7.5 litre yakıyor ve o bile beni zorluyor bu açıdan bakınca sanırım cupra formentor daha mantıklı.

Dediğiniz gibi ise uzun kullanım alacaksanız Alfa Romeo tonale bakmaya ne dersiniz 2023 model formentore göre daha çok hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı