2019 BMW X1 vs 2021 Cupra fermentor

• Konuyu başlatan msn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.389
Onu biliyor herkes ancak sorun direkt Vw'nin kendisinde.:D yüzsüzlükleri, davaları, hele Türkiye'de yaptıkları şerefsizlikler, say anam say.

Yıllardır vag grup araçlarını alır satarım hocam bir sıkıntıyla karşılaşmadım daha bir ara emisyon problemi vardı onu da kendileri hallettiler zaten. Şahsi aracım olarak 2 seneye yakın scirocco 2.0 r kullanmıştım sonrasında 335i geçtim, bana rocco gibi keyif ve güven veremedi hiçbir zaman ama Flex olarak üst seviyedeydi stock kullanmama rağmen ecu görmemiş yeri kalmayan etanollü roccodan daha fazla masraf çıkarmasıda garibime gitti her zaman :D

Yıllardır vag grup araçlarını alır satarım hocam bir sıkıntıyla karşılaşmadım daha bir ara emisyon problemi vardı onu da kendileri hallettiler zaten. Şahsi aracım olarak 2 seneye yakın scirocco 2.0 r kullanmıştım sonrasında 335i geçtim, bana rocco gibi keyif ve güven veremedi hiçbir zaman ama Flex olarak üst seviyedeydi stock kullanmama rağmen ecu görmemiş yeri kalmayan etanollü roccodan daha fazla masraf çıkarmasıda garibime gitti her zaman :D
İkinci el bir e92 aldıysanız zaten normal.:D 2. El temiz herhangi bir BMW bulmak çok zor artık. Bundan 3-4 yıl önce benim yaşadığım yerde BMW, Mercedes, Audi bile baya nadir görüyordum şimdi heryerdeler. Araba kolay parayla alınınca iyi bakılmıyor.
Sevilmeyen Fiat'ın (FCA) ürettiği markalara da bakmanı öneririm :)
Alfa, DODGE, Maserati😍😍😍

Sevilmeyen Fiat'ın (fca) ürettiği markalara da bakmanı öneririm :)

Hala popüler değil olacak gibide değil trafikte hemen her yerde Porsche'ya da vag araç görebilirsin. Ekonomik veya lüks segment fark etmeksizin, Fiat'a gelince lineadan bol ne var? :D

İkinci el bir E92 aldıysanız zaten normal.:D

10 sene önce üretimi durmuş aracı 0 almak mümkün değil. Kaldı ki roccolar daha hor kullanılıyor ki ben inanılmaz sıkıştırıyordum ona rağmen ne motor ne şanzıman yaptırmışlığım vardı. Sadece iyi bakıyorum araçlarıma. E92-F30-F10-G20 fark etmiyor her zaman masraflı bebek ilgisi araçlar günlük kullanıma gelmiyor. Masrafa takıntılı kişiler için. X1 serinin en güzel aracı olabilir en az o üzer :) hayırlı olsun güle güle kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar. İki araç arasında kaldık. Cupra Fermentor neredeyse sıfır ama babamında benim de bir BMW hastalığı var. Foruma danışmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Cupra neticede bir Seat, dolayısı ile VAG grubu aracı. Fermentor yerine BMW X1, kulağa daha güvenilir geliyor. Elbette Cupra'da iyidir ancak BMW prestijdir.

Max. Vag'cı kafası işte. Daha doğru düzgün yazmayı bilmiyor, fca grubunda hangi araçların olduğunu bilmiyor, gelmiş burada laf yapıyor.
Yazık, ne diyeyim.

Yazdıklarımı düzgün okuyamamış gelmiş burada bana neyin tribini atıyorsun :D sana yazık,sorunlarını hala aşamamışsın kafandaki nefret oluşturduğun kitleye karşı her yerde bir nefret söylemi içine giriyorsun istemeden. Doktora görün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı