BMW E90 alınır mı?

umut01014

Decapat
Daha fazla  
BMW E90 almayı düşünüyüruz 2008 2011. Bilerek 316 benzili almak istiyoruz. Diğerleri motoru cok güçlü olduğu icin yanlamışlardır falan diye.
Sizce standart mı comfor mu premium mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
BMW E90 almayı düşünüyüruz 2008 2011. Bilerek 316 benzili almak istiyoruz. Diğerleri motoru cok güçlü olduğu icin yanlamışlardır falan diye.
Dostum ikinci el E90 alınabileceğini sanmıyorum. Çok yıpranmış oluyorlar. Temiz olanlarda zaten piyasa üstü. İlla ki alacaksanız 316 almayın.

BMW E90 almayı düşünüyüruz 2008 2011. bilerek 316 benzili almak istiyoruz. Diğerleri motoru cok güçlü olduğu icin yanlamışlardır falan diye.

Önermem sanayide akraban yoksa. Öncelikle araba çok eski ve bunu dışında genel olarak gençlerin kullandığı araçlar olduğu için çok yıpratılmış araçlar ve ülkemizde BMW parçaları genel olarak çok pahalı. Yeni kasa orta segment araç en mantıklısı hem de kafa ağrıtmaz en azından.

Bir de şunu eklemeyi unuttum. BMW kötü bir araç değil, sürücüleri bilinçsiz ya da art niyetli olduğu için araçlar kötü durumdadır.

Piyasada temiz BMW bırakmadılar, hatta aracın imajını bile yerle bir ettiler...

Bir de şunu eklemeyi unuttum. BMW kötü bir araç değil, sürücüleri bilinçsiz ya da art niyetli olduğu için araçlar kötü durumdadır.

Piyasada temiz BMW bırakmadılar, hatta aracın imajını bile yerle bir ettiler...
Aynen öyle. E90 yerine W211 Mercedes almak çok daha mantıklı.

BMW kötü bir araç değil, sürücüleri bilinçsiz ya da art niyetli olduğu için araçlar kötü durumdadır.
Genel olarak F10,F30 dediğimiz kasalar çok sıkıntılı durup dururken ibrede çaydanlık gösterenler var zaten 520i en verimsiz BMW diye geçiyor,üstelik sağlam da değiller 8 ve 7 Serisi dışında alınabilecek bir araba markası değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı