Rolling Bey
Centipat
Teşekkürler hepinizin yorumu için ne kadar iyi ne kadar kötü BMW seçimi yapacağım ileri süreçte mantıklı mantıksız diye söylerim.
Etiket bekliyoruz.
Teşekkürler hepinizin yorumu için ne kadar iyi ne kadar kötü BMW seçimi yapacağım ileri süreçte mantıklı mantıksız diye söylerim.
Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı cheryden kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyiki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırımEtiket bekliyoruz.
Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı Cherry'den kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyi ki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırım.
Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı Cherry'den kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyi ki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.