BMW X1 vs. Tiggo 7 Pro

Etiket bekliyoruz.
Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı cheryden kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyiki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırım

Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı Cherry'den kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyi ki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırım.

Rica ederim. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Belki benim eski aracı almışsınızdır.😆 Yanıtımın birini çözüldü olarak işaretler misiniz?

Her virajda da dönmeyi.

Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum yakıtı Cherry'den kıyasla az konforu mükemmel trimmsesi yok beklediğimden çok iyi çıktı umarım baska arkadaşlarda araştırken denk gelirse bu foruma cidden çok memnumum iyi ki almışım diyorum çok atik bir araç belki ileride soft bir yazılım ile 250 beygire çıkarırım.

Unutmayın. 'ne kadar bir SUV da olsa.

Merhaba bizde sizin durumunuzdayız acaba şu ana kadar sorun yaşadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı