Bodrum Depremi öncesi duyulan uğultu

Depremden önce veya esnasında garip uğultular, gökyüzünde ateş topu benzeri veya parlak şeyler görme, havanın renginin değişmesi vb. gibi bazı şeyler zaten depremlerde olabilecek normal olaylar. Her depremi HAARP'a bağlamaya gerek yok.

Uğultuyu duymadım ama H.A.A.R.P felan değil yani. Bir düşün ne kazançları olabilir?
@CJack60

Kardeşim hani bu işin profu değilim ama senin düşmanın olan biri ki Amerika bizim ap açık düşmanımız değil mi ? PKK'ya MP1'leri dağda PKK'ya verirken görütünlenmedi mi? Şimdi bir daha düşün H.A.R.P silahı gibi gizli ve uzaktan düşmanına zarar veren bir silahı olsa sence kullanmaz mı? Masonlardan herşeyi beklerim ben.

Öncelikle Türkçe'ye önem vermenizi istiyorum. Ayrıca "H.A.R.P silahı gibi gizli ve uzaktan düşmanına zarar veren bir silahı olsa sence kullanmaz mı?" demişsiniz. Silah çok gizli olduğu için Technopat'ta tartışıyor olmalıyız. H.A.A.R.P tartışılır bir konu. Yorumunuzun ucu açık. Her türlü eleştirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…