Kimsenin kimseyle bir sorunu yok hocam, siz ortaya yazdığınız için, muhattabınız biziz sandık ve üzerimize alındık. Silent arkadaşla H.A.A.R.P hakkında konuşurken, siz de H.A.A.R.P hakkında o yorumu atınca, haliyle üzerimize alındık. Her neyse. İyi sosyaller
Önceden bu tip felaketleri kadere bağlardık artık her gün farklı bir ülkeyle o veya bu şekilde papaz olduğumuzdan yaşanan doğal afetleri bile dış mihraklara bağlar olduk. Amerika bizim düşmanımız ise bunca zamandır niye NATO'dayız? Adamlar düşmanımızsa dünden razı olur biz NATO'dan çıkıyoruz desek. Biz niye çıkmıyoruz?
Kardeşim sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama o silahı kullananlar insanlıktan çıkmış tipler. Ne işine yaradı diyorsun senin insanın ölüyor turizim bölgende deprem oluyor bu ne demek artık oraya turist gelmeye korkak olacak bu da senin ekonomine zarar verecek. Birde böyle düşün.
Uğultu bence deprem sarsıntılarından önce gelen ses dalgaları. Ki aralarında fazla bir süre farkı da olacağını zannetmiyorum. HAARP fikrine gelirsek eğer öncelikle bu kadar büyük sarsıntıları yapabilecek bir teknolojinin halen daha bulunabildiğini düşünmüyorum ve ayrıca bulunsaydı eğer ve gerçekten de gizli tutulan bir proje olsaydı bizim bilmemiz ne kadar mantıklı olurdu?