Bodrum kat için router önerisi

kplneymen

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle Aleykümselam hocam, yeniyim. Şimdi, bizim arkadaşlarla oturduğumuz binanın altında bir yer var, eskiden buzhane olarak kullanılıyormuş ve mobil veri hiçbir şekilde çekmiyor. Yalıtımı falan çok sağlam. Bizim buraya alabileceğimiz bir güçlendirici veya modem gibi bir şey var mıdır?

Xiaomi'nin bir modeli vardı. Aynı yer için arkadaşım aldı. Sorunsuz çalışıyor. Eğer evdeki Wi-Fi bodrumda çekiyor ise az-çok çalışır o router diye düşünüyorum. Fakat Wi-Fi'de çekmiyor ise, modem kurmak gerekebilir.

Öncelikle Aleykümselam hocam, yeniyim. Şimdi, bizim arkadaşlarla oturduğumuz binanın altında bir yer var, eskiden buzhane olarak kullanılıyormuş ve mobil veri hiçbir şekilde çekmiyor. Yalıtımı falan çok sağlam. Bizim buraya alabileceğimiz bir güçlendirici veya modem gibi bir şey var mıdır?

Önce kullanmış olduğum üründen bahsedeceğim. Ürün linkini koyuyorum.

Biri modeme kablolu olarak bağlayıp diğeri de modemden bağımsız bir şekilde kullanıyorsun. Örneğin biri modemin yanında kurulu diğeride yatak odasına kurulu yatak odası ile salon mesafesi biraz var. Fakat gel gelelim çok memnun kaldığım ürünlerden birtanesi. 500 Mbps internet kullanıyorum bağımsız olarak kullandığım deconun Wi-Fi hız testinde 300 350 370 küsur arası hız testi çıkıyor. Menzil alanıda oldukça geniş bir yapıya sahip.

Diğer ürünlerini buradanda inceleyebilirsin.

Önerim
RUIJIE REYEE RG-RAP2260(G)
Kendinden POE - Wifi 6 (802.11ax, 802.11ac) Dual Band çok iyi bir access point'tir. Mesleğim icabı bir çok kurumsal müşteride kullanıyorum , İletim ise açık alanda 700mt kapalı alanlarda ise 2.5 kat , 3 eksende hiç sorun yaşamadım. Biraz pahalıdır ama çözüm için iyidir. Kendinden poe olması ise çok büyük bir avantajdır poe switch ile uğraşmaktan kurtarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı