Bodrum'da yüksek elektrik faturası eylemi

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.515
Makaleler
2
Çözümler
2
Muğla'nın bodrum ilçesinde, elektrik faturalarının bu ay yüksek geldiğini söyleyen bir grup, protestoda bulundu. "elektrik zamlarını geri alın" diye slogan atan grup, "elektrikler çok gelip duruyor bunun çaresini bulun" yazılı siyah çelengi dağıtım şirketi önüne bıraktı. "elektrik zamlarını geri alın", "enerji haktır satılamaz" gibi pankart ve dövizlerle slogan atan grup bu ay gelen elektrik faturalarının çok yüksek olduğunu belirtti.
Kaynak:
 
Afrika köpekleri olur ya, leşleri böyle hep bir ağızdan kemirirler. Bunlar da bu milleti bizi böyle kemiriyorlar. Bakalım ne olacak, kimse de sesini çıkarmıyor ya, işin garibi de bu!!!!
 
Polislere de acıyorum. Çünkü onlara da aynı faturalar geliyor. Hatta bazıları belki de istemeyerek müdahale ediyor böyle olaylara.
 
Gerçekten yaşadığımız şeylere bak ya, dünya bilim-teknoloji derdinde biz ise fahiş fiyatlar altında eziliyoruz. En az 100 yıl arada fark var.
 
Kademeli tarifeyle indirin yaptık diyerek %100'e yakın zam getirdiler. A+++ bie buzdolabı bile ayda 70 kW tüketirken insanların nasıl 150 kW kullanmasını bekliyorlar acaba?
140 kW kullanıyoruz. Zammı savunacak değilim ama kullanan kullanıyor demek ki. Evdekiler ya okulda ya işte olunca gün içinde kullanım pek fazla olmuyor. Kalabalık yaşamıyoruz.
 

Geri
Yukarı