Bodycam $14.39'a alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
İndirim bekliyordum düşer mi diye. Çok düşmedi minimum fiyat bu. Bu oyun fiyatı eder mi yoksa birkaç saat oynadıktan sonra sıkılıp kenara bırakılacak bir oyun mu? Deneyimleyen varsa yanıtlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online serverları kapalı veya türk yok fiyatını hakketmiyor bence.

Onlineda türk olsa bile alınmaz bu fiyata.
O zaman denemek için alayım 1 saat falan oynayayım sonra iade ederim diye düşünüyorum. Aldığım karta direkt iade oluyor değil mi hocam? Bakiye istemem.

İndirim bekliyordum düşer mi diye. Çok düşmedi minimum fiyat bu. Bu oyun fiyatı eder mi yoksa birkaç saat oynadıktan sonra sıkılıp kenara bırakılacak bir oyun mu? Deneyimleyen varsa yanıtlarını bekliyorum.
İndirim vs gelirse yerinizde olsam Ready or not alırım oynadığım en zevkli bu türdeki oyun.

O zaman denemek için alayım 1 saat falan oynayayım sonra iade ederim diye düşünüyorum. Aldığım karta direkt iade oluyor değil mi hocam? Bakiye istemem.
Evet karta yatıyor.

İndirim vs gelirse yerinizde olsam Ready or not alırım oynadığım en zevkli bu türdeki oyun.
Evet onu da takip ediyordum hatta Steam ana sayfamda fix en üstte. Arkadaşlarla daha zevkli bu oyun. Daha sonra değerlendireceğim ama. Bodycam'a kimse para vermiyor bizim tayfada :D

60 saat oynamış biri olarak oyun gerçekçi ve geliştirici ekip sözünü tutuyor ve güncellemeler sıkça geliyor.

Son zamanlarda bu sıklık azaldı, oyun kitlesinde önemli bir düşüş oldu.
Son zamanlarda oyuna deli gibi rus kitle giriş yaptı, asla susmuyorlar. Çok toksik bir kitle.
Oyunun kendi ranked sunucuları yok, sunucuları oyuncuları oluşturuyor. Kısıtlı bir bütçe ile yapıldığını belli ediyor bir oyun ama 17 yaşındaki geliştiricilere rağmen başarılı bir oyun olduğunu düşünüyorum. En son garip bir customize sistemi eklediler, eldiven falan filan değiştirilebilirken bunu tamamen paraya dönüştürüp tek parça haline getirdiler.

Verip vermemek size kalmış, 2 saat deneyip sevmezseniz iade edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı