Böbrek içindeki taş için ameliyat olmak tehlikeli mi?

@9kag.10 ameliyat dediğiniz üreteroskopi ise endoskopi gibi düşünün. Lokal olarak uyuşturup taşları kablo ile idrar yaptığınız yerden girip alacaktır doktor. Endişe etmenizi gerektirecek bir işlem değil.

Gün içinde taburcu edilip eve yolluyorlar. Üretral stent takılır ise darlık veya kalan taşların rahat geçebilsin diye sonrası stent almak için doktor 2 hafta içinde tekrar üreteroskopi yapıp alıyor.

Hocam yani başka çareniz yoksa ameliyat olun ama düşürmeyi deneyin. Bira tüketin yardımcı olur. Mümkün mertebe ameliyattan uzak durmak lazım iç organlarda.

@9kag.10 ameliyat dediğiniz üreteroskopi ise endoskopi gibi düşünün. Lokal olarak uyuşturup taşları kablo ile idrar yaptığınız yerden girip alacaktır doktor. Endişe etmenizi gerektirecek bir işlem değil.

Gün içinde taburcu edilip eve yolluyorlar. Üretral stent takılır ise darlık veya kalan taşların rahat geçebilsin diye sonrası stent almak için doktor 2 hafta içinde tekrar üreteroskopi yapıp alıyor.
Yani penisin ucundaki delikten mi giriyor? Kulağa çok korkunç geldi.

Hocam sağ olun taş böbreğin içinde olduğu için düşmesi imkansız boyutu 1cm

Yani penisin ucundaki delikten mi giriyor? Kulağa çok korkunç geldi.

Anlayamadım nasıl olduğunu ama böbreğin içinde.

Hocam yani başka çareniz yoksa ameliyat olun ama düşürmeyi deneyin. Bira tüketin yardımcı olur. Mümkün mertebe ameliyattan uzak durmak lazım iç organlarda.

Bira ile düşürmek şehir efsanesi bence :D

Hocam sağ olun taş böbreğin içinde olduğu için düşmesi imkansız boyutu 1cm.

Anlayamadım nasıl olduğunu ama böbreğin içinde.

Bira ile düşürmek şehir efsanesi bence :D

Yok hocam ya bende taş vardı haftada 2 3 gün içmeye başladım çok rahat düşürdüm ama bira sevdası başladı fazla abartmamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı