Ocak ayında üretimi durdurulan 737 MAX için tekrar üretime geçilmesi konusunda düğmeye basıldı. Boeing, FAA ve küresel düzenleyiciler ile ortak çalışmalarını yürüttüğünü açıkladı.
Boeing; 2019'u 639 milyon dolar zarar ile kapattı ve tarihindeki en büyük zararlardan birini yaşadı.
Ne düşünüyorsunuz? Boeing inatlaşacak ve vazgeçmeyecek tabii ki. Boeing olmak bunu gerektirir.
Hocam konu dışı ama pilotluk isteyen meraklı birisi ben, şimdiden bunlarla birazcık ilgilenmeli miyim yoksa derslere odaklanıp yoluma devam mı etmeliyim? Az çok merak ve ilgim var çocukluk hayalim.
Hocam konu dışı ama pilotluk isteyen meraklı birisi ben, şimdiden bunlarla birazcık ilgilenmeli miyim yoksa derslere odaklanıp yoluma devam mı etmeliyim? Az çok merak ve ilgim var çocukluk hayalim.
Özellikle babama askeriyeden verilen takvimlere bakardım o savaş uçakları resimlerine ağzımın suyunu akıta akıta hayal kurardım bende bir gün bunlardan kullanabilir miyim diye nasip işi.
@Megaton Bunun için hemen bu kategoride bir konu açabilirsin. Uzun bir konu olduğundan mevcut konuyu çok fazla baltalar, oradan iletişime geçmemiz daha hoş olur.
@Megaton Bunun için hemen bu kategoride bir konu açabilirsin. Uzun bir konu olduğundan mevcut konuyu çok fazla baltalar, oradan iletişime geçmemiz daha hoş olur.
En az 4-5 yıl binmeyeceğim hatta uçuşlarımı bile buna göre belirleyeceğim uçak yeniden üretiliyor demek. Birkaç yıl benden uzak olsun, sorunlar düzelmişse sonra bu fikrimi değiştiririm.
@Yararsız Üye Kronik sorunlu bir modelin duzeltilip tekrar piyasaya sunulmasında bir sorun yok. Xbox 360 veya sorunlu uçak motorlarının revizyondan geçerek düzenlenmesi örneğini verebilirim.
Asıl soru, bu yeni üretilecek uçaklarda uygulanacak yenilikler ve güncellemeler bu uçağın sorunları çözecek mi olacaktır. Bu uçağa sahip şirketler de patır patır seferleri açacaklar ve gerekirse yolcuyla uçak modelini, yolcu uçağı görene kadar (Aaa ''İyırbas'' bu, 3 motorlu ) paylaşmayacak. Aciliyeti olan da paşa paşa binecek valla. Bir de biletleri iptal etmezlerse görürsün şenliği.
Milyon dolarlar zaten kaybettiler, bir miktar daha milyon kaybetmek isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Pandemi de tuzu biberi olacak.
Kronik sorunlu bir modelin duzeltilip tekrar piyasaya sunulmasında bir sorun yok. Xbox 360 veya sorunlu uçak motorlarının revizyondan geçerek düzenlenmesi örneğini verebilirim.
Bu uçağa sahip şirketler de patır patır seferleri açacaklar ve gerekirse yolcuyla uçak modelini, yolcu uçağı görene kadar (Aaa ''İyırbas'' bu, 3 motorlu ) paylaşmayacak.
Hiç üşenmem, davamı açarım. Şeffaf ve hassas olunması gereken bir bilgiyi yolcudan gizlemekten dolayı zaten suçlu durumdalar. Kaç yıl sürdüğünün önemi yok, çok pis uğraşırım. Daha önce pis uğraştığım çok bilinen bir şirket var, tecrübeliyim.
Eğer weight balance sorunları yoksa uçağın ve sadece yazılımsal ise iş Boeing'in yazılımcılarına kalıyor. Sorun yazılımsa daha şanslılar zira üretilen uçaklarda da güncellemek çok kolay olacaktır. Boeing'in yazılımcı masrafını düşürmek için bayağı kıstığını okumuştum yabancı bir kaynakta, provokasyon amaçlı değilse üzücü.
Hiç üşenmem, davamı açarım. Şeffaf ve hassas olunması gereken bir bilgiyi yolcudan gizlemekten dolayı zaten suçlu durumdalar. Kaç yıl sürdüğünün önemi yok, çok pis uğraşırım. Daha önce pis uğraştığım çok bilinen bir şirket var, tecrübeliyim.