Bölüm beğenmeyen aileler

Makaleler
2
Arkadaşlar bu konu ilk önce biraz içimi dökmütüğüm bir konu gibi olacak. Ben geçtiğimiz senelerde üniversitede iktisat kazandım, ne yaptım ettim bölümü bitirdim mezun oldum. Sonra bi' kaç ay evde iş aramadan yattım, ardından aklım başıma geldi "iş arıyım bari." Dedim. İnternette orada burada baktım, şuraya buraya gittim iş bulamadım. Çok da kötü bi' üniversite geçmişim yoktu, az çok başarılı bi' üniversite hayatı geçirdim. Sonra annem ağlamaya başladı "ben sana gitme demedimmi!" Diye. Tamam dedim madem iş bulamıyorum bende üniversite sınavına gireyim bi' bölüm kazanayım bari iş ararken imkanım daha geniş olsun. Bende girdim, sınava 370 civarı bi' puan yaptım. İngilizce elektrik-elektronik mühendisliği tutturdum. Annemi söyledim bunu şimdi bu bölümü beğenmiyor. Bende mi sıkıntı var, yoksa annem mi hasta? Cevaplarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı