Çözüldü Bölüm değiştirdikten sonra yatay geçiş yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RatrAsi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar.
Ben merkezi yerleştirme puanımla (MYP 1. madde) kendi üniversitem içinde bölüm değiştirdim, yani üniversite içi MYP geçişi yaptım.

Şimdi farklı bir üniversitedeki (başka şehirdeki) aynı puan türünden bir bölüme yine MYP ile geçiş yapabilir miyim?
Bu hakkım hâlâ duruyor mu, yoksa içten geçiş yaptığım için tek seferlik hak gitti mi?

Bilgisi olan varsa ya da yaşayan olduysa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Çözüm
MYP ile yatay geçiş hakkınız tek seferlik. Zaten MYP ile yatay geçişte kurum içi-kurum dışı ayrımı yok. Ayrıca MYP ile yatay geçiş yaparken istenen zorunlu belgeler arasında ''MYP ile yatay geçiş yapmadığına dair belge'' aranır.

Başka soru işaretiniz var mıdır? @RatrAsi
MYP ile yatay geçiş hakkınız tek seferlik. Zaten MYP ile yatay geçişte kurum içi-kurum dışı ayrımı yok. Ayrıca MYP ile yatay geçiş yaparken istenen zorunlu belgeler arasında ''MYP ile yatay geçiş yapmadığına dair belge'' aranır.

Çözüm
MYP ile yatay geçiş hakkınız tek seferlik. Zaten MYP ile yatay geçişte kurum içi-kurum dışı ayrımı yok. Ayrıca MYP ile yatay geçiş yaparken istenen zorunlu belgeler arasında "MYP ile yatay geçiş yapmadığına dair belge" aranır.

Teşekkürler, sayenizde kafam netleşti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı