Çözüldü Bölünmüş SSD'yi Birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tolabaygrl

Hectopat
Bilgisayarımda 256 GB SSD mevcut ve yarı yarıya C ve D diski olarak bölünmüş halde. Disk yönetiminden D(sağda bulunan) klasörünü biçimlendirip siliyorum fakat C disketini genişlet seçeneği çıkmıyor. Bir çok yolu denedim fakat başarılı olamadım bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı? D diski 115 GB bunu en az 150 GB'a çıkarmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben aynısını yaptığımda C üzerinde birimi genişlet seçeneği çıkmıyor. Onun için bu konuyu açtım
Adsız.png

Birleştirme işlemini MiniTool Partition Wizard uygulaması ile yapmayı dener misiniz?

Ayrıca 2. yol: Komut İstemi (Yönetici) çalıştırıp sırasıyla yazın; diskpart sonrasında list volume diyoruz ve hangi bölümü genişletmek istiyorsanız yazıp enterladıktan sonra (örneğin list volume 1) extend komutunu girin.

Birleştirme işlemini MiniTool Partition Wizard uygulaması ile yapmayı dener misiniz?

Ayrıca 2. yol: Komut İstemi (Yönetici) çalıştırıp sırasıyla yazın; diskpart sonrasında list volume diyoruz ve hangi bölümü genişletmek istiyorsanız yazıp enterladıktan sonra (örneğin list volume 1) extend komutunu girin.
zaten komut istemi sayesinde disk genişletme seçeneğini aktifleştirdim fakat şimdide disk alanı sorunu almaya başladım dediğiniz programı indiriyorum onu denedikten sonra sonuçları buradan bildiririm
Denedikten sonra yine aynı sonucu aldım diskimde yeterli alan olmadığı yazıyor.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı