Boks kursuna gitmeli miyim?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar ben 1,79 civarı boyda, 55 kilo civarında biriyim. Yinede çok zayıf değilim, 10 kilo kadar eksiğim var.
Senelerdir kilo almak istesem de elle tutulur bir girişimde bulunmadım açıkçası.
Zaten günde 20km yol yapıyorum bisiklet ile, yediğimi de elimden alıyor doğal olarak.

İstiyorum ki boks kursuna yazılayım, hocam bana bir plan yapsın, ona uyarak 2 ayda 10 kilo falan alayım. Bu sırada boş durmayıp 3-5 taktik öğreneyim.

Aranızda boks kursuna gidenler var mı? Bir hevesle başlanıp 1 ay sonra bırakılan bir spor mu?
Zevkli oluyor mu? Başımdaki hoca kilo almam için yardımcı olur mu?

Boks kursuna gitmiyorum ama giden bir arkadaşımla sohbet ettim yakın zamanda. Bir kere kendini geliştirme fırsatın var bu çok önemli. Kendini zinde tutmak için harika bir spor olduğunu söylüyor. Ekipmanları falan onun gittiği kursta kendileri alıyorlarmış o yüzden biraz maddi olarak sıkıntılı gibi. Şimdiler de kursa gitmiyor ve antremanları çok özlediğini söylüyor. Yani bu kişiden kişiye değişir ama bana kalırsa da heves edip hemen bırakılacak bir spor değil. Yine de hocalar, arkadaşlar, ortam bunlar değiştirici faktörler.

Bence pes etme. Kilo alamıyorum diyip kendini bir kenara atma.
Ben bir adamla tanışmıştım. 20 yıllık vücut geliştirmeci.
İlk başladığında 56 kiloymuş. Boy 175 civarı. Şu anda 85 kg oda bıraktığı için ilk 3-4 yılda 92 kiloya kadar çıkmış.
Bir örnek daha vereyim. Reklam yasak olduğu için üstü kapalı söylüyorum. 6 yıllık sporcu başladığında , 68 kilo şu anda 100 kg 50 cm kolu var. Steroid ile yapmış , ama 90 kg ve 45 cm kola doğal gelmiş çok başarılı yani. 3 yılda 68 den 90 kg ye çıkmış. 45 cm kol yapmış ve doğal sporcu.90 kg den sonrası , steroid kürü.

Boks hayat da tercih edeceğin en son şey olsun, bence.(y) Ama dersen ki; hayat fazla uzun, ben kısa yaşamak istiyorum, o zaman tercih edilebilir. Boks ile uğraşan kişilerin çoğu büyük sıkıntılar çekiyorlar. 35- 40 yaşından sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı