Merhaba. Kendini savunmak için boks mu kickboks mu veya başka bir spor dalı mı daha iyi? Yaş 16 boy 185 kilo 70.
Merhaba. Kendini savunmak için boks mu kickboks mu veya başka bir spor dalı mı daha iyi? Yaş 16 boy 185 kilo 70.
Savunma ve rakibe çok zarar vermeden etkisiz hale getirme amacın varsa güreş öneririm. Boks ve türevi sporlar savunma deği ldaha çok saldırı odaklı agresif dövüş sanatı sporlarından burada tavsiyeyi sana vücut yapına göre veriyorum eğer iri yarı biriysen biraz kilo varsa üst alt dengesinde üst taraf daha ağırsa boks öneririm. Orta-zayıf siklet isen KickboksKendini savunmak için
Güreşte karşıdaki kişiye istemeden çok büyük bir zarar verebilirsin. Karşındaki kişinin kafasının arkası istemeden yere çarparsa ve komalık olursa muhtemelen başın ağırır.Savunma ve rakibe çok zarar vermeden etkisiz hale getirme amacın varsa güreş öneririm. Boks ve türevi sporlar savunma deği ldaha çok saldırı odaklı agresif dövüş sanatı sporlarından burada tavsiyeyi sana vücut yapına göre veriyorum eğer iri yarı biriysen biraz kilo varsa üst alt dengesinde üst taraf daha ağırsa boks öneririm. Orta-zayıf siklet isen Kickboks
Kilolu birisi için tekme atmak zulümdür o yüzden boks önerdim. Enseyi yere çarpma mevzusunda da o hareketi yapmasın bir zahmetkarşındaki kişiyi tekme ile uzaklaştırabilirsin
Buraya o kadar çok katılıyorum ki anlatamam. Salonda kilolu arkadaşlarım da vardı. Tekme atacakken ecel terleri döküyorlardı. Ancak arkadaşın boyu 185, kilosu 70'miş. Çok kilolu diyemeyiz.Kilolu birisi için tekme atmak zulümdür o yüzden boks önerdim.
Konu sahibi konuyu açıp koşar adımlarla uzaklaştı galiba. Cevap veya detay vermiyor.Burada kendimi savunmak demiş lakin bu cümleden aslında kavga edip saldırı yapma anlamı da çıkıyor konu sahibinin tam netlik kazandırması lazım sadece savunma mı yapacak yoksa saldırı mı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.