Boks vs kickboks

• Konuyu başlatan eexy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 169

eexy

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben boksla bayağı ilgilenmeye başladım, yani gerçekten hoşuma gidiyor. Fakat aynı şekilde geleceğini de düşünüyorum. Nasıl diye soracak olursanız; ben profesyonel boks yapmak ve maçlara çıkmak istiyorum. Ama sanırım Türkiye'de boks çok popüler değil, Kick boks daha popüler. O yüzden arasında kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz ya da yanlışım var mı?

Para kazanma açısından Boks diğerlerinden daha üstün bence, ünlülük olarak MMA dövüşçüleri daha çok ün kazanıyor ama maç başı kazanılan para boksörlerde daha yüksek diye biliyorum. Belki genel her şey dahil MMA dövüşçüleri daha fazla kazanıyor olabilir, o tarafta net bir bilgim yok. Türkiye'de Muay Thai ve Kick Boks sebebini bilmediğim bir şekilde daha ünlü, ama sadece sosyal medyada öyle olduğunu düşünüyorum. Yani sokaklara baktığımda boks eğitimi veren yer daha yoğunlukta gibi geliyor. eğer globale açılma gibi hedefleriniz varsa bence boks tarafından devam edilmeli.

Merhaba, ben boksla bayağı ilgilenmeye başladım, yani gerçekten hoşuma gidiyor. Fakat aynı şekilde geleceğini de düşünüyorum. Nasıl diye soracak olursanız; ben profesyonel boks yapmak ve maçlara çıkmak istiyorum. Ama sanırım Türkiye'de boks çok popüler değil, Kick boks daha popüler. O yüzden arasında kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz ya da yanlışım var mı?

İkisi de hemen hemen aynı popularitede sadece birinde dirsek bacak vuruşları varken diğerinde sadece direkt yumruk vuruşu dediğimiz yani Türkçeye böyle çevrilmiş straight punch var bacaklarınızı kullanmak istiyorsanız kickboksa gidebilirsiniz.

Para kazanma açısından boks diğerlerinden daha üstün bence, ünlülük olarak MMA dövüşçüleri daha çok ün kazanıyor ama maç başı kazanılan para boksörlerde daha yüksek diye biliyorum. Belki genel her şey dahil MMA dövüşçüleri daha fazla kazanıyor olabilir, o tarafta net bir bilgim yok. Türkiye'de Muay Thai ve Kick boks sebebini bilmediğim bir şekilde daha ünlü, ama sadece sosyal medyada öyle olduğunu düşünüyorum. Yani sokaklara baktığımda boks eğitimi veren yer daha yoğunlukta gibi geliyor. Eğer globale açılma gibi hedefleriniz varsa bence boks tarafından devam edilmeli.

Yani kısacası ben boksa başlasam ve eğer iyiysem Türkiye'de ilerleyebilir miyim rahatça yoksa kickbokstamı daha rahat ilerlenir(yenme anlamında değil)

İkisi de hemen hemen aynı popularitede sadece birinde dirsek bacak vuruşları varken diğerinde sadece direkt yumruk vuruşu dediğimiz yani Türkçeye böyle çevrilmiş straight punch var bacaklarınızı kullanmak istiyorsanız kickboksa gidebilirsiniz.

Yani boks şu ana kadar daha çok hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı