Boksör kırığı

Zamanında bende bir hışımla vurarak elimi kırmıştım ve boksör kırığı dediler bir sure alcıda kaldı oturtma işlemi vs yapılmadı ortopediye randevu bulamadığım için 10 gün sonra falan gitmiştim doktor çok geç kalmışsın yanlış kaynamış kırılıp tekrar kaynatılacak dedi ve beni korkuttu aradan zaman geçti elim iyileşti parmağımda yamukluk falan yok elim kırılmadan önce ne yapıyorsam şu anda da yapabiliyorum sadece elimi düz bir zemine koyunca kırılan yerde hafif bir çıkıntı oluyor o kadar umarım ileride bir sıkıntı çıkarmaz.

Yalnız sizin rontgeninize baktım sizinki bayağı bayağı kırık benimki belli belirsiz kırıktı siz biraz sağlam geçirmişsiniz sakın ihmal etmeyin yoksa kaynayan yeri kırıp bir daha kaynatıyorlar tedavi süreci uzuyor acısına ağrısına girmiyorum bile önümüz yaz el kullanamamak ve alçıda sıcaktan pişmiş kokan bir el hiç hoş olmuyor tecrübe ile sabit.

Çok geçmiş olsun.

Merhaba bende de 5.metakarp yani serçe parmakta boksör kırığı mevcuttu şimdi 2 ay geçti elim alçıda falan değil elimi fonksiyonel olarak tamamen kullanabiliyorum ama bende de bir çıkıntı mevcut acaba bu tehlikeli bir durum mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı