Bolu'da açık kıyafet giyen üniversite öğrencileri sözlü saldırıya uğradı

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
46.559
Makaleler
52
Çözümler
589
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kıyafetini gösterseydi belki bakış açımızı doğru tutabilirdik. Bugün vajinal bölgesi gözükecek derecede yırtık şort giymiş üstü zaten yarım atlet bir bayan gördüm. Tabii bayan demek ne kadar doğru tartmak lazım. Metro çıkışı herkesin önünde yavaş yavaş kıvıra kıvıra çantayı sallaya sallaya yürüyordu :D. Gelin şaplak atın dercesine. Zaten neyi giyilip giyilmeyeceği kızlar tarafından seçilebiliyor. Zaten bu anlattığım kişi kendisinin seks nesnesi olduğunu göstermeye çalıştığı bariz. Üstteki videodaki kızların konuşması beni oldukça rahatsız etti. Sanane kardeşim falan. Ben kız olsam duymamazlıktan gelirdim net :D.
 
Ya işi gücü yok mu bunların? Ülke bu durumdayken tek derdin iki kızın giydiği şey mi oldu, ne garip bir kafa. Yanındaki çocuğa üzüldüm.
 
Hastalıklı bir ülke burası. Birinin kıyafetine karışmak hastalık belirtisidir. Herkes kafayı yemis. Dün başörtüsü giyemiyoruz diye ağlayanlar bugün açık giyinenlere saldırıyor. Düşük zekalı insan dolu ülke. Açık giyinen kadına seks objesi diyende, kapalı giyinene gerici diyende düşük zekalıdır.
 
Amerika gibi ülkeleri bu yüzden seviyorum işte, bir yanda kara çarşaflı müslümanlar camide namaz kılıyor, bir yandan rahibeler manastırda ruhbanlık yapıyor, bir yandan çoğunluğu ateist LGBT+ bireyler sokakta eğleniyor. Ama karışan yok, herkes kendi halinde ne yaşamak isterse onu yaşıyor, bizde ise durum çok farklı. Kara çarşaflıda gözümde birdir, mini şortluda. İnsana insan olduğu için değer vereceksin.
 

Geri
Yukarı