Bolu'da açık kıyafet giyen üniversite öğrencileri sözlü saldırıya uğradı

Siyah çarşaflı ninjalardan iyidir.
İnsanların dinlerini, inançlarını ve buna göre giyinişlerini yargılamak kimsenin haddine değil, senin de olmadığı gibi. Toplum kurallarına uygun yaşadıktan sonra kişi istediği gibi giyinebilir. İsterse bu bir crop ve mini short olur, isterse bu tamamen siyah çarşaf olur. Senin, benim haddine değil bunlardan hangisinin daha iyi olduğuna karar vermek.
 
Son düzenleme:
Barlara misyonerliğe gidenler, sokaktaki kendisi gibi olmayanları aşağılayan veya rahatsız edenler, oruç tutmuyor diye laf edenler, ben bu tarz insanlarla karşılaşınca sinirlerime hakim olamıyorum.

Sene 2018 falandı, aynı durumu ben de yaşadım. Kız arkadaşımla yürüyorduk, karşıdan da bizim gibi ama muhafazakar oldukları belli bizden biraz daha büyük bir çift geliyordu. Yanımızdan geçerken bu haberdeki gibi benzer lafları ettiler. Hayatımda o kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum, lafı duyduğum gibi primat hislerim beynimi ele geçirdi ve duyduğum anda adamın üstüne atlayıp yumruklamaya başladım. Adam tepki bile veremeden yere düştü ve direnmeye çalıştı. Yanındaki kız bağırıyor falan erkek arkadaşımı bırak diye (kız da laf etti yanımızdan geçerken, kız da masum değil), kız arkadaşı bağırdıkça ben daha fazla sinirlenip adamı gözüm kararana kadar yumrukluyorum. Birkaç dakika içerisinde adamın ağzı yüzü dağılmıştı ve her yeri kan olmuştu ve hareket etmeyi bıraktı, benim de ellerim kanıyordu adama vurmaktan. Çevredekiler polisi aramış, ben soluk soluğa adama bakıyorum, adamın kız arkadaşı falan bağırıyor, kız arkadaşım da korkarak bana bakıyor, sonra insanlar geldi ortalığı dağıttılar ve polis geldi. İlk defa karakola gidip ifade o zaman vermiştim. Adam ve kadın şikayetçi olmuştu ama savunmamı iyi yaptığım için ceza almamıştım (Birkaç görgü tanığı vardı onlar şahitlik ettiler o sayede yırttım).
O gün öyle bir sinir atmıştım ki eve döndüğümde çok rahat bir uyku çekmiştim. Bize laf atan o çift bir daha kimseye laf atamayacağına emin olmuştum çünkü adamın ağzı yüzü dağılmıştı ve fena korkmuştu. O günkü sinir halime bir daha ulaşabilir miyim bilmiyorum ama şu tarz haberler görünce o gün geliyor aklıma. Bana sokakta bu tarz muamele yapacak insanlara karşı çok acımasızım çünkü böyle bir had aşma durumu yok. Sen kimsin ki benim nasıl giyineceğim hakkında yorum yapma hakkına sahip olacağını düşünüyorsun?

Bu tarz alt insanlara şiddet uygulayıp onları haklı çıkarmayın, o günden sonra ben kendimi sakinleştirmeyi öğrendim ve ders çıkardım. Bir aptalın ettiği laf yüzünden hapse girebilirdim ve bu hiç iyi olmazdı çünkü sicilimi temiz tutmak istiyorum ölene kadar. Eğer illa ki şiddet uygulayacaksanız önce sözlü şekilde kışkırtın ki ilk o vursun size, nefsi müdafaa olmazsa çok büyük ihtimalle ceza alırsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı