Bono hakkında

Meras

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, geçen aylarda sormuştum yatırım araçlarını ve nihayet tam aradığım hizmeti buldum, hemen size de aktarıyorum, kafanız rahat etsin belki BNM gbi düşünen arkadaşlar vardır. Arkadaşlar zaten Google'a bono yazınca çıkıyor ama yine de benden söylemesi paranızı alıp gönül rahatlığıyla faiz alıp katlamalık bnkanızın size vrdiği bir hizmet ancak bunu en iyi yapanların başında aktif bank n kolay bono geliyor bakmanızı tavsisye ederm faizleri sabittir çok memnunum kafam rahatladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, geçen aylarda sormuştum yatırım araçlarını ve nihayet tam aradığım hizmeti buldum, hemen size de aktarıyorum, kafanız rahat etsin belki BNM gbi düşünen arkadaşlar vardır. Arkadaşlar zaten Google'a bono yazınca çıkıyor ama yine de benden söylemesi paranızı alıp gönül rahatlığıyla faiz alıp katlamalık bnkanızın size vrdiği bir hizmet ancak bunu en iyi yapanların başında aktif bank n kolay bono geliyor bakmanızı tavsisye ederm faizleri sabittir çok memnunum kafam rahatladı.
eskiden bu kadar kullanabileceğimiz bişey değildi bono
dijitalden alabilme olmasa bu kadar yayılır mıydı bilmiyorum

euro dolar'la para kaybetmekte riskini almak mı??artık asla benim için….

ben nakit artı vadesiz hesapta tutuyorum paramı ama pişman olmaya başladım işletmek varken galiba cidden parayı uyutmak en kötüsü. kesinlikle düzgün faiz bulsam koyardım daha önceden

ben nakit artı vadesiz hesapta tutuyorum paramı ama pişman olmaya başladım işletmek varken galiba cidden parayı uyutmak en kötüsü. kesinlikle düzgün faiz bulsam koyardım daha önceden
çoğu banka aşırı düşürmüş durumda faizlerini. baktığıma göre karşılaştırmalı yazılarda nkolayın faizi yüksek.

esas önemli olan şu faizin sonradan bozulmama olayı çünkü dalgalanmalardan etkilenmemesi önemli birşey.

gidişata bakılırsa piyasada daha da faizler düşer. şimdiden yatırım yapıp kapatanlar sonrasında kazanmaya yüksekten devam ediyo olur mantıken.

evet faizler belki daha da düşecekken mantıklı olan yüksek olanı kapacaksın o sana getiri sağlayacak. piyasada belirsizlik çok fazla döviz ve borsalarla uğraşan uğraşsın riskini bölsün ölçsün tartsın kolaylıklar ona. Ama sabitten kazanması daha faydalı bana göre

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı