Bood gamepad kırıldı

Elekronik bilginizi takdir ettim hocam o fotoğraftaki potansiyometre değil titreşim motoru.
Ben de öyle düşündüm, arkasında da dönen bir kısım var çünkü.

Potansiyometreler değişken dirençlerdir hocam ama fotoğraftaki bir titreşim motoru.
Ben de titreşim motoru olarak düşündüm direkt ama sorayım dedim, arkada yarım oval şekilde dönen bir kısmı var

Gamepadin vidalarını söküp içini fotoğraf atabilirseniz bi inceleyebilirim.
Sökülmüyor işte anlamadığım şekilde, tüm vidaları çıkarıyorum, AUX girişi kısmı bırakmıyor, bayağı zorladım da yok, vida battı elime hatta, plastiği de kırarım diye daha fazla zorlamadım.

dönen kısım muhtemelen potansiyometredir diye düşünüyorum
Yok işte orası yarım oval olduğu için dönerken dengesizlik oluşturuyor ve titretiyor.

dönen kısım muhtemelen potansiyometredir diye düşünüyorum
Hocam potansiyometre değil normal bir dc motor ucunda da titreşim yapması için yarım yuvarlak bir ağırlık var.

Ben de titreşim motoru olarak düşündüm direkt ama sorayım dedim, arkada yarım oval şekilde dönen bir kısmı var

Sökülmüyor işte anlamadığım şekilde, tüm vidaları çıkarıyorum, AUX girişi kısmı bırakmıyor, bayağı zorladım da yok, vida battı elime hatta, plastiği de kırarım diye daha fazla zorlamadım.
tüm vidaların çıktığından emin misiniz bu tarz ürünlerde garanti yapışkanının altında da bir vida bulunur.

Dosya Ekleri

• 6-12v-titresim-motoru-titresim-motorlari-motorobit-50304-41-B.jpg
    6-12v-titresim-motoru-titresim-motorlari-motorobit-50304-41-B.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
Hocam potansiyometre değil normal bir dc motor ucunda da titreşim yapması için yarım yuvarlak bir ağırlık var.
Evet aynısı bunun.
1713959687326.jpeg

tüm vidaların çıktığından emin misiniz bu tarz ürünlerde garanti yapışkanının altında da bir vida bulunur.
Aaa evet hocam, o yapışkana bastırdım parmağımla yuvarlak bir kısım çıktı, yapışkanı tam çıkarmadan açmaya çalışacağım.

@N1cht açtım içini şimdi bu şekilde, sol taraftaki vidaların plastik kısımları kırılmış, o kısımdaki vidalar çıkmıyor zaten, sol analog takılı kalmış, anakartı kaldırıp ona bakacağım şimdi. Arkadaki L3 kırılmış onun dışında bir de.

1713960287992.png
1713960325290.png
1713960354505.png

Bataryayı nasıl sökerim, sökmeden çıkartılır mı anakart?

Son düzenleme:
Evet aynısı bunun.

Aaa evet hocam, o yapışkana bastırdım parmağımla yuvarlak bir kısım çıktı, yapışkanı tam çıkarmadan açmaya çalışacağım.

@N1cht açtım içini şimdi bu şekilde, sol taraftaki vidaların plastik kısımları kırılmış, o kısımdaki vidalar çıkmıyor zaten, sol analog takılı kalmış, anakartı kaldırıp ona bakacağım şimdi. Arkadaki L3 kırılmış onun dışında bir de.

Eki Görüntüle 2177515 Eki Görüntüle 2177516 Eki Görüntüle 2177517
hocam pcbnin ön tarafını da çekebilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı