2 Ocak 2021 Mesaj: 3 Arkadaşlar bu kulaklık 199 lira Migros'ta satılıyor. Kesinlikle almayın derim. İnternette de zaten hiçbir incelemesi yok. Ben aldım pişman oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021 Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar bu kulaklık 199 lira Migros'ta satılıyor. Kesinlikle almayın derim. İnternette de zaten hiçbir incelemesi yok. Ben aldım pişman oldum.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #2 Bu şekilde marketlerde satılıp markaları hiç bilinmeyen elektronik ürünler hiçkimse tarafından önerilmiyor zaten. Alınmaması gereken kazık ürünler.
Bu şekilde marketlerde satılıp markaları hiç bilinmeyen elektronik ürünler hiçkimse tarafından önerilmiyor zaten. Alınmaması gereken kazık ürünler.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Ocak 2021 #3 200 lirayı çöpe atarsınız. Sakın almayın. Zaten marketlerden elektronik ürün alma taraftarı pek değilim. Migros zaten bu çöplerin ana satış yeri XD.
200 lirayı çöpe atarsınız. Sakın almayın. Zaten marketlerden elektronik ürün alma taraftarı pek değilim. Migros zaten bu çöplerin ana satış yeri XD.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 2 Ocak 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: 200 lirayı çöpe atarsınız. Sakın almayın. Zaten marketlerden elektronik ürün alma taraftarı pek değilim. Migros zaten bu çöplerin ana satış yeri XD. Genişletmek için tıkla... A101 gibi .
Samotne Ciasteczka dedi: 200 lirayı çöpe atarsınız. Sakın almayın. Zaten marketlerden elektronik ürün alma taraftarı pek değilim. Migros zaten bu çöplerin ana satış yeri XD. Genişletmek için tıkla... A101 gibi .