Herkese merhaba.
Bu yazımda JLab Go Air Bluetooth kulaklık için ilk izlenimlerimi ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım. Ürün özelliklerine bakmak isteyenler için linki bırakıyorum:
www.jlab.com
www.webdenal.com
Bu ürünü tercih etme sebeplerim şu şekilde sıralanabilir:
Olumlu yorumlarım:
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
JLab Go Air incelemesi
Bu yazımda JLab Go Air Bluetooth kulaklık için ilk izlenimlerimi ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım. Ürün özelliklerine bakmak isteyenler için linki bırakıyorum:
JLab GO Air True Wireless Earbuds
GO Air True Wireless Earbuds provide everyday true wireless and even named best budget earbuds. At $30, they offer a long 24+ hour battery life with charging case included and you will never need to reach for your earpods charger. Come in a variety of colors if you are looking for red headphones...
www.jlab.com
JLAB Go Air True Wireless Earbuds - Siyah ?ebgoaırrblk82
JLAB Go Air True Wireless Earbuds - Siyah ?ebgoaırrblk82 / Kablosuz / Mikrofonlu / Siyah / Kulak İçi / Cep Telefonu Amaçlı / Genel Amaçlı / Spor Amaçlı / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Bu ürünü tercih etme sebeplerim şu şekilde sıralanabilir:
- Bluetooth 5.0 desteği olduğu için eski Bluetooth sürümlerine göre daha uzun pil ömrü sunabilmesi
- F/P oranı çok iyi. Amerika'da $35 (yazının yazıldığı tarihte yaklaşık 660TL) gibi bir etiket fiyatına sahip olmasına karşın Türkiye'de etiket fiyatı 300TL civarında.
- Fiyat olarak yakın olmasına rağmen ucuz çakma Xiaomi'ler gibi olmaması. Özellikle ikinci el piyasasının altını üstüne getirmeme rağmen düzgün bir kulaklık bulamamıştım.
- Online ders, toplantı vb. uzun işlerimde kafa üstü kulaklığın ağırlığından rahatsız olmam.
- IP 44 toza ve sıvıya karşı sınırlı dayanıklılık özelliğine sahip olması.
Olumlu yorumlarım:
- Fiyatına göre tatmin edici bir ses kalitesine sahip. Aptx gibi ses sıkıştırma teknolojilerini desteklemese de fena bir iş çıkarmıyor. Özellikle içerisinde gelen JLab Signature ekolayzer ayarı beni memnun etti. Ama bu cihazın bir kafa üstü kulaklık performansı yok.
- Çok hafif. Kullanırken yormuyor. JBL kulaklıktan sonra ilaç gibi geldi.
- Henüz uzun süreler kullanmadım ama kulaklığın sarj süresi yeterli gibi duruyor.
- Doğru silikonlar kullanıldığında kulaktan kolay kolay düşmüyor.
- Kulaklık kutusunun kapağı yok. Elimden geçen Xiaomi'nin ucuz modelleriyle kıyaslayınca Xioam'i kutuları kadar kalitesiz durmuyor.
- İçinde çıkan hızlı başlangıç klavuzu kullanmaya başlamak için gerekli olan her şeyi açık ve net bir şekilde açıklıyor. Ancak İngilizce olduğunu belirtmem gerekiyor
- Kutudan çıkarır çıkarmaz etkinleşiyor ve bağlanıyor. Bağlanma hızı elimdeki JBL kulaklıktan çok daha iyi.
- Küçük olduğu için "at cebe götür" yapılabiliyor.
- Kulaklık silikonlarının üzerinde marka logosu yerleştirilmiş. Bu durum ne kadar eksi olarak sayılır bilmiyorum ama bana biraz tuhaf geldi.
- Kulaklık kutusu ve şarj kablosu birleşik. Yani kutu üzerinde herhangi bir Type-C veya Micro USB portu bulunmuyor. Kutunun kablosunda da USB Type A bulunmakta.
- Kulaklıkların üzerindeki dokunmatik kontrollere alışmak biraz zor. Alışana kadar yeterince hassas değilmiş gibi hissettiriyor. Ama dokunmaları teker teker yapınca sorunsuz çalışıyor.
- Mikrofonu dış sesleri biraz fazla alıyor. Ama bu durum telefon konuşmalarına engel olmuyor. Sadece Google Asistan'ın ne dediğimi anlamakta zorlandığını fark ettim.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
JLab Go Air incelemesi
Son düzenleme: