Boost marka PSU nasıldır?

ozzy09

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İki ürünü de almayınız.
Bu iki ürün yerine VX 400 öneririm.
Önerin için teşekkür ederim. Maximum 100TL, minimum 75 TL i3 4130 ve GTX1030 kaldırabilecek daha uygun fiyatlı PSU tavsiyeniz var mı? 350W ya da 300W çalıştırırsa onu da alabilirim. İlla 400W olacak diye bir şey söz konusu değil :D

Dostum önerdiğim PSU zaten uygun fiyatlı bir PSU. 100 TL civarında bir fiyatı olması gerekiyor. O fiyat segmentinde alternatiflerin çok esnek değil. O yüzden güvenirlik açısından en uygun PSU bu diyebilirim. Ayrıca 300W PSU'nun bu sistemi besleyebileceğini ben de biliyorum. 400W olsun diye önermedim zaten. :) Kalite ve güvenirlik açısından dolayı önerdim. :)

Dün sipariş verdim bugün 15.00'dan sonra dağıtıma çıkacakmış kargo önerin için çok teşekkür ederim beklemedeyim gelince fotoğraf paylaşırım :)

Ürün perşembe günü geldi taktım sessiz çalışıyor herhangi bir problem yok öneriniz için tekrar teşekkürler.

VX400.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün sipariş verdim bugün 15.00'dan sonra dağıtıma çıkacakmış kargo önerin için çok teşekkür ederim beklemedeyim gelince fotoğraf paylaşırım :)

Ürün perşembe günü geldi taktım sessiz çalışıyor herhangi bir problem yok öneriniz için tekrar teşekkürler.

Eki Görüntüle 264775

Bir şey alırken her zaman şu an yaptığınız gibi danışmanızı öneririm. Tecrübeli arkadaşlar forumda illaki vardır. Ayrıca o dedikleri markalardan uzak durmanız gerçekten çok iyi olmuş. Çok af edersiniz ama bir nane olmaz o markalardan. Ürününüz hayırlı olsun. Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı