Boosteroid ve GeForce NOW alınır mı?

emrez00

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Boosteroid Cloud Gaming veya GeForce NOW Avrupa üyeliği almak istiyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var.
Öncelikle fiber altyapım var, Boosteroid site testinde Mbps 380 ping 18 çıktı yani internet kısmından sorunum yok.
Steam'de ve Epic oyun + Game Pass sahibiyim oyun konusunda da sıkıntım yok ama asıl sorunum TR altyapısı olmaması.
Bir ay GeForce NOW TR sunucularında kullandım fakat hiç memnum kalmadım, açılması 1 saat kadar uzun süren oyunlar -bazen yükleniyor ekranında kalıp hiç açılmaması-, sistemler, az olan oyun kitaplığı derken artık can sıkıcı olmaya başladı haliyle alternatif arıyorum. GeForce NOW Avrupa serverından 40-45 arası ping dışında ve az olan oyun kitaplığı hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
Boosteroid kullanmış birisinden fikir almak istiyorum alınır mı? Kötü yanı vs. var mı? Aynı şekilde GeForce NOW Avrupa"priority" paketini kullanan varsa artıları ve eksileriyle yazarsa çok sevinirim, teşekkürler.
RDR2 oynamak istediğimden dolayı Boosteroid biraz daha önde benim için.

Merhaba emre, Cloud Gaming de alacağın performans kullandığın modemden kablodan bilgisayarının güncelliğine kadar etki ediyor, ben hem GeForce NOW hem de Boosteroid kullanmış biri olarak tercihinin Boosteroid olmasından yana olurum, tabii mtu değerini bilmiyorum Boosteroid 1500 pref olarak tavsiye ediyor. RDR2'yi deneyimledim akıcı olarak oyunu oynamayı başardım otomatik yapılandırmadan görüntü çamur gibi değildi benim için, kullandıkları sistem oyunlara göre değişiyor bazı oyunlara RTX 3060 civarı performansa yakın bazılarında RTX 2080 2060 arası bir kart atıyorlar mesela bana NVIDIA Grid P40-12 ekran kartını vermişti bir oyunda onu örnek verebilirim Boosteroid'in desteği var en azından. Neyse istersen bir 5 dakika RDR oynayıp video gönderebilirim performansını merak ediyorsan. Ping değerlerim genellikle 40-45 arası indirme 110Mbps, Türkiye'den Romanya ve Sırbistan'a bağlıyor genellikle.

Öncelikle teşekkür ederim, bir iki soru daha var aklımda kalan Boosteroid sitesindeki internet ölçümler birebir aynı oluyor mu ve oyunlarda uzun yükleme ekranları vs. oluyor mu?

Öncelikle teşekkür ederim, bir iki soru daha var aklımda kalan Boosteroid sitesindeki internet ölçümler birebir aynı oluyor mu ve oyunlarda uzun yükleme ekranları vs. oluyor mu?

Evet sitede ki hız neyse onu alıyorsun tabii atadığı sunucuda. Deneyimlediğim oyunlarda uzun süre yükleme ekranı beklemedim.

Boosteroid satın aldım RDR2 oynuyorum fakat oyunda bir sıkıntı yaşıyorum, oyunla alakalı mı emin olamadım fakat oyun 60 FPS sabitken birden 45 FPS sabit oluyor ardından 60 FPS sabit olduktan sonra tekrar 45 FPS düşüyor sonra bir görevde 30 FPS'nin da altına düşünce çıkmak zorunda kaldım, neden olmuş olabilir? Bitrate 80 Mbps sabitti. Ayarlar Ultradan High'a düşürmeme rağmen böyle oldu.

Boosteroid satın aldım RDR2 oynuyorum fakat oyunda bir sıkıntı yaşıyorum, oyunla alakalı mı emin olamadım fakat oyun 60 FPS sabitken birden 45 FPS sabit oluyor ardından 60 FPS sabit olduktan sonra tekrar 45 FPS düşüyor sonra bir görevde 30 FPS'nin da altına düşünce çıkmak zorunda kaldım, neden olmuş olabilir? Bitrate 80 Mbps sabitti. Ayarlar ultradan High'a düşürmeme rağmen böyle oldu.

Merhaba garip ben dediğiniz sorunları yaşamıyorum. Şimdi de gireyim kontrol edeyim.

Edit; kontrolde bulundum sabit 60FPS veriyor mtu değeriniz nedir? Belki ondan kaynaklanıyordur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı