GeForce NOW vs Boosteroid

esq

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GeForce NOW üyeliği aldım geçen ay ve bugün bitti. Fakat GeForce'dan pek memnun kalmadım diyebilirim. Hangisini tercih etmeliyim veya alternatif başka bir Cloud Gaming hizmeti sunan marka var mı? Teşekkürler. Boosteroid kullanan varsa artıları ve eskileriyle birlikte yazabilir mi?

GeforceNow aktif olarak kullanıyorum ancak kütüphane genişliği açısından biraz sorun yaşıyoruz. 500mbps down 50 up 3 saatlik bir kullanımda binlerce paket kaybı yaşıyorum 200 den fazla kare kaybı oluyor. Türkiye'de sunucusu olmasına rağmen neden bu şekilde sorunlar oluyor hala anlamış değilim boostreoid konusunda bende araştırma halindeyim. Sitesinde speed test atıyorum ama Almanya'ya falan atıyor 60ping çıkıyor halbuki Romanya çok daha yakın anlam veremedim. Denemek istiyorum kendilerinden bir deneme isteyeceğim. Denemeden bilemeyeceğim galiba kimisi 20-25 ping alıyorum diyor kimisi 50 den assagi düşmüyor oynanmıyor diyor anlayamadım.

GeForce NOW aktif olarak kullanıyorum ancak kütüphane genişliği açısından biraz sorun yaşıyoruz. 500Mbps down 50 up 3 saatlik bir kullanımda binlerce paket kaybı yaşıyorum 200'den fazla kare kaybı oluyor. Türkiye'de sunucusu olmasına rağmen neden bu şekilde sorunlar oluyor hala anlamış değilim boostreoid konusunda bende araştırma halindeyim. Sitesinde Speedtest atıyorum ama Almanya'ya falan atıyor 60ping çıkıyor halbuki Romanya çok daha yakın anlam veremedim. Denemek istiyorum kendilerinden bir deneme isteyeceğim. Denemeden bilemeyeceğim galiba kimisi 20-25 ping alıyorum diyor kimisi 50'den aşağı düşmüyor oynanmıyor diyor anlayamadım.

Hocam hem GeForce NOW 340TL, Boosteroid 270TL civarı. (7.49 Euro)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı