Boot device not found hatası

newkiddo

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 yüklü bilgisayarımın yanına aynı HDD içinde macOS Mojave yüklemeye çalıştım. Apple için disk oluşturdum, kurdum falan. Son aşamalara kadar da başarılı oldum ancak bilgisayarı kapatıp açtığımda beni resimde gördüğünüz gibi bir ekran karşıladı. Biraz araştırma sonucu BIOS menüsünden “legacy Support” u aktifleştirerek bu ekrandan kurtulup bilgisayarı yeniden açmayı başardım. Açtıktan sonra da Mojave'nin yüklü olduğu diski sildim. Şu an için bir sıkıntı yok ancak BIOS'u “default settings” e geri döndürdüğümde “legacy Support” u kapatıyor. Ve yine bilgisayar açılmıyor aynı hata ile karşılaşıyorum. Derdim “default settings” e geri dönmek değil, ancak BIOS'um default settings’de değilken yani doğal olarak legacy Support aktifken yeniden Hackintosh yapabilir miyim? Zaten BIOS ayarımda değişim yapmam gereken tek ayar “Secure Boot” u kapatmak. Diğer ayarlar yok BIOS'umda. Bir de yukarıda bahsettiğim gibi Mojave yüklediğim diski sildim, bu şekilde yüklediğim bu Mojave'den tamamiyle kurtulabildim mi acaba?

Dosya Ekleri

• 59ADA820-F4FF-4E75-B736-D6C8003DCCD0.jpeg
    59ADA820-F4FF-4E75-B736-D6C8003DCCD0.jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 2A253DE6-CAFA-4CAF-BDD2-1DFFD2C3CF69.jpeg
    2A253DE6-CAFA-4CAF-BDD2-1DFFD2C3CF69.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı