Boot Eror Hatası

anıl gacal

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2014
Mesajlar
23
Yer
ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yardım lütfen
bbbb.jpg


ve Windows'da açılmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım işletim sistemini kurarken r tuşuna bastınız onarma işlemi için ? Yada sorunu yazarsanız daha kapsamlı yardımcı olabiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Boot bozulmuş windows cd sini tak ve başlangıç onarmayı dene ben öyle çözmüştüm.
Teşekkür ederim hemen deniycem

Sanırım işletim sistemini kurarken r tuşuna bastınız onarma işlemi için ? Yada sorunu yazarsanız daha kapsamlı yardımcı olabiliriz.
Sorunum dual boot hem mac Mavericks hemde win 7 beraber kurdum ikisi de çalışıyor ama usb den boot etmem gerekiyor her seferinde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede ayni sorun var cloveri bosver ve multibeast icindeki bootloaderlardan kullan ben oyle yapmistim seçim yapmazsan.mavericks acilir yada seçerek windowsuda calistirabilirsin ben stabil calistiramadigimdan simdilik vazgeçtim
 
Bendede ayni sorun var cloveri bosver ve multibeast icindeki bootloader'lardan kullan ben öyle yapmıştım seçim yapmaz isen. Mavericks açılır yada seçerek Windows'uda çalıştıra bilirsin. Ben stabil çalıştıramadığım dan şimdilik vazgeçtim
Teşekkür ederim ama multibeast i nasıl kullanacağım anlatabilirseniz çok sevinirim .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen sitemi kurduktan sonra multibeast'in işletim sürümü ile uyumlu olan sürümünü indireceksin mesela Mavericks ise Mavericks için olan güncel sürümü gibi çünkü içinde daha fazla driver ve eklenti mevcut olur eğer kurulumdan sonra ethernet veya wifi adaptörün tanımıyorsa şimdiden indir ve kurulum diskinin içine transmac vasıtasıyla atacaksın daha sonra programı kuracaksın. Windows'a benzer olarak sürdür onayla bittikten sonra son sürüm multibeastte easy kısmı var donanım hakkında bilgisi olmayanlar için temel sürücüleri yükler. Bunu deneyebilirsin yada marka model biliyorum dersen driver sekmesinde gerekli işaretlemeleri seçer yüklersin hemen yan sekmesinde de bootlaoder sekmesi vardır. Oradan birini seç. Mesela Chamelon en sağda build yada install yazar tıkla ve onayla sürücülerini ve bootloaderi yükleyecek ve açılışta soracaktır Windows mu Mac OS mu diye biraz karmaşık yazdım ama umarım faydası olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Denedim ama yine olmadı sanırım laptop ım eski olduğu için ya da win7 ile dual yapmaya çalıştım için sorun çıkardı ya da bulduğum Mavericks'te bir sorun vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sitedeki rehberlemi yaptin ayni raw dosyasimi kontrol ettinmi hashi ? Sıkıntı nedir laptop ozellikleri nedir ?
Sitedeki rehberi yaptım , sitedeki raw ı indirdim letop ın özellikleri core2duo t6500 2.10ghz 4 gbram , nvdia geforce 9600m gs kısaca casper nirvana tw8 leptopın markası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı