Çözüldü Boot esnasında giriş desteklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdal9620

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar videoda görüntüğü üzere Windows açılırken giriş desteklemiyor hatası alıyorum. Monitörüm Acer 75Hz KB242y modeli. BIOS pilini söküp denedim olmuyor. Elimde olan başka laptoptan bağlayınca böyle bir problem yok. Kasayı TV'ye bağlayınca da sorun yok ama kasayı monitöre takınca bu hatayı alıyorum sebebi nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar videoda görüntüğü üzere Windows açılırken giriş desteklemiyor hatası alıyorum. Monitörüm Acer 75Hz KB242y modeli. BIOS pilini söküp denedim olmuyor. Elimde olan başka laptoptan bağlayınca böyle bir problem yok. Kasayı TV'ye bağlayınca da sorun yok ama kasayı monitöre takınca bu hatayı alıyorum sebebi nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarın çözünürlüğünü monitörün desteklemediği bir çözünürlüğe almışsın. Bilgisayarı güvenli olarak başlat ve çözünürlüğü düşür.

Sorunun çözümü şu. Ekran kartını sök. Monitörün kablosunu anakartın girişine tak. Kasanın arkadında USB'in olduğu yerde bir HDMI girişi var. Ben de 4 saat sonra böyle çözdüm. Oradan başlat görüntü gelir. Sonra BIOS'u sıfırla. Sonra ekran kartını tak ekran kartına bağla kabloyu.

Ekran kartı önceden yoktu ve görüntüyü anakart girişinden alıyordum ve aynı sıkıntı yine vardi. Ben problemi monitör değiştirerek çözdüm şimdi problem kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı