Boot menüde Hard Diskin ilk sırada olması

• Konuyu başlatan vKai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.340

vKai

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merak edip Boot menüsüne girdim ama benim Windows SSD'de olması gerekiyor. Neden P1 olarak HDD gözüküyor, bilgisi olan var mı?
1f475d46-6c29-4429-8f15-3867534684b5.jpg

Son düzenleme:
Bir de farklı bir konu daha var ben yeni sistem topluyorum ama Windows'u şu anda kullanmış olduğum SATA SSD'de duruyor ben bu SSD'yi bu bilgisayarda sıfırlayıp Windows'u kursam yeni bilgisayara taktığımda BIOS ekranından sonra flash atmadan Windows ekranı gelir mi?
Bir de farklı bir konu daha var ben yeni sistem topluyorum ama Windows'u şu anda kullanmış olduğum SATA SSD'de duruyor ben bu SSD'yi bu bilgisayarda sıfırlayıp Windows'u kursam yeni bilgisayara taktığımda BIOS ekranından sonra flash atmadan Windows ekranı gelir mi?

Yoksa illa flash bellekten kurmak zorunda mıyım?

HDD'de Windows yok nasıl onda açabilir ki.

Onda açmıyor zaten geçiyor SSD'de Windows'u açıyor ama ilk sıraya almanız daha yerinde.
Yeni bilgisayara taktığımda BIOS ekranından sonra flash atmadan Windows ekranı gelir mi?

Gelir fakat yeni bilgisayarda temiz kurulum yapsanız daha iyi yani Windows'u yeni bilgisayarda kurun.

Onda açmıyor zaten geçiyor SSD'de Windows'u açıyor ama ilk sıraya almanız daha yerinde.

Gelir fakat yeni bilgisayarda temiz kurulum yapsanız daha iyi yani Windows'u yeni bilgisayarda kurun.

Bu flash işini tam anlayamadım o yüzden bilgisayarı topladıktan sonra SSD'yi bilgisayarcıya götürüp temiz kurulum yaptırıp öyle takmak istedim bir de hardiske kurulum yapacağım eski PC'ye Windows kurayım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı