yoshifu
Decapat
Daha fazla
Anladım o zaman masaüstü ve uygulamalarınızın olmaması normal bir durum format attığınız için Windows üzerinde bağlantılı olan dosyalar silinmiştir, diğer disk üzerinde olan bazı uygulamalar çalışabilir bazıları çalışmaz.0 kurdum SSD'ye klonlamadım.
Anladım o zaman masaüstü ve uygulamalarınızın olmaması normal bir durum format attığınız için Windows üzerinde bağlantılı olan dosyalar silinmiştir, diğer disk üzerinde olan bazı uygulamalar çalışabilir bazıları çalışmaz.
Yani şuan yapabileceğiniz pek bir şey yok yeni uygulama veya oyun yüklediğinizde Windows kurulu olan disk haricinde diğerlerine yükleme yapmalısınız.Peki nasıl düzelteceğim hocam bunu Windows sadece SSD de çalışsın geri kalanları hard diskte kullanmak istiyorum ne yapmalıyım ?
Yani şu an yapabileceğiniz pek bir şey yok yeni uygulama veya oyun yüklediğinizde Windows kurulu olan disk haricinde diğerlerine yükleme yapmalısınız.
O zaman anladığım kadarıyla çift işletim sistemi yüklediniz yedek alabiliyorsanız kayıt dosyalarını HDD'de bir yere kaydedin SSD'de o uygulamayı yüklediğinizde kayıt dosyasının olduğu yere atarsınız ama bu her uygulama için geçerli değil ve tek tek bakmanız gerekiyor en önemlileri için bu şekilde bir çözüm olabilir.Hocam veriler duruyor ama HDD de boot menüden hard diski seçtiğim zaman sorun olmuyor bu sefer de Windows SSD de başlamıyor yok mu yani bunun çözümü ?
O zaman anladığım kadarıyla çift işletim sistemi yüklediniz yedek alabiliyorsanız kayıt dosyalarını HDD'de bir yere kaydedin SSD'de o uygulamayı yüklediğinizde kayıt dosyasının olduğu yere atarsınız ama bu her uygulama için geçerli değil ve tek tek bakmanız gerekiyor en önemlileri için bu şekilde bir çözüm olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.