Çözüldü Boot Menüden Flash Belleği Seçince PC'nin Normal Açılması Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KarakayaAdem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Windows 7 sistemimi sıfırlayıp aynı zamanda Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama olmuyor. YouTube'da videolar izledim, rehberler okudum ve flash belleği hazırladım. PC'yi kapatıp boot menüyü açıp ordan flash belleği seçtiğimde PC normal açılıyor. Her yoldan denedim ama olmadı bios sürümüm de son sürüm. Lütfen Yardım edin nasıl çözebilirim? Bu arada ana kartım Asus H81M-Plus. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleği doğru hazırladığınıza emin misiniz ? Rufus programı ile mi yazdınız ?
Evet rufus ile yaptım. Windows 10 ekranından ISO değil de direk flashı seçince de yüklemede bir süreden sonra hata veriyor.
F8 ile deneyin birde format atmayı.
F8 ile derken? Advanced modla mı?
Sistem bilgilerin nedir ?
Ana kartım h81m-plus ekran kartı asus gtx 960 4gb işlemci i7 4790k ddr3 1600mhz 16 gb ram de bunlar ne işe yarayacak anlamadım.

Rufus ile UEFI olarak yazdır. flashı seçince de yüklemede bir süreden sonra hata veriyor derken tam olarak neyi kast ediyorun ?
Ya hani 2 seçenek çıkıyor ISO veya direk flash diye, ordan flash belleği seçiyorum sonra yükleme başlıyor 3 küsür GB'lık. İşte o indirmenin yarısında hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı