Boot menüsünde flash bellek çıkmıyor

kaira hana

Centipat
Daha fazla  
Merhaba PC'me format atmak istiyorum boot menüsünü acınca flash belleğimin ismi cıkmıyor harici SSD'nin ismi cıkıyor ama flashın cıkmıyor ne yapmalıyım? ( flash belleği Windows key aldıgımızda verilen Windows USB'si )

Son düzenleme:
@@kaira hana
Şu yöntemi kullanın, Kurulum USB'si gerekmez.
Ara' ya ''kurtarma seçenekleri'' yazarsanız direk ''bilgisayar sıfırlama''menüsü çıkacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@@kaira hana
Şu yöntemi kullanın, Kurulum USB'si gerekmez.
Ara' ya ''kurtarma seçenekleri'' yazarsanız direk ''bilgisayar sıfırlama''menüsü çıkacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Yöntemde Sıfırlıyor,Sıfırlamakla Formatlamak Arasında Büyük Bir Fark Var.

Bu Yöntemde Sıfırlıyor,Sıfırlamakla Formatlamak Arasında Büyük Bir Fark Var.
Benim deneyimlerime ve işlemin sürecine göre bırak büyüğü lafını etmeye değecek kadar küçük bir fark bile yok.
Hatta tercihe bağlı olarak windows sitesinden windows iso'sunu indirerek sıfırlıyor.

Mesela ne gibi bir fark var diyerek bırakmayın hocam. Varsa bir fark söyleyiverin istifade edelim, öğrenelim.

Son düzenleme:
Benim deneyimlerime ve işlemin sürecine göre bırak büyüğü lafını etmeye değecek kadar küçük bir fark bile yok.
Hatta tercihe bağlı olarak Windows sitesinden Windows ISO'sunu indirerek sıfırlıyor.

Mesela ne gibi bir fark var diyerek bırakmayın hocam. Varsa bir fark söyleyiverin istifade edelim, öğrenelim.

ISO'yu kullanmak için USB'ye ihtiyaç var ama videoda USB'siz deniliyor hemde sıfırlayınca Windows programları vs. kaldırılıyor ama formatlayınca Windows'un kendi dosyalarınıda siliyor System32, kullanıcılar vb.

Hatta tercihe bağlı olarak Windows sitesinden Windows ISO'sunu indirerek sıfırlıyor.

Ayrıca ISO'dan bahsetmiyor bile. Sanırım videoyu izlemeden direk atmışsınız.

@BenMelly
Bu kardeşimiz için muhtemelen format atma işlemi epeyce zor olacak, hata yapma ihtimali çok yüksek çünkü yanlış anlamadı isem driver USB si ile format atmaya çalışacak kadar bu işlere yabancı. Dolayısı ile onun için en makul yol sıfırlamak.

Üstelik sıfırlamak ile format atmak arasında sandığın kadar fark yok. ISO dan elbette bahsetmiyor neden bahsetsin ki? :) Zaten kolay uygulanabilir olmasının nedeni de bu. Sana da tavsiye ederim. En azından sonuçta ne olduğunu tecrübe etmiş olursun.
Sıfırlama işlemi Windowsu yeniden yükler ve yapılan tüm özelleştirmeler ve kullanıcı dosyaları kaldırılır.
Videoyu ben izledim. Anladığım kadarı ile sende izlemişsin. Kendi bilgisayarıma format atma gerektiğinde defalarca sıfırladım. Format atmaktan farkı yok. Kaldı ki varsayalım sorun oldu. Kaybedilen birşey mi var? Hala format atılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı