k4nte Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba iyi Sosyaller. Bilgisayarimda ayrılmış 2 bellek vardı. Onları birlestirdikten sonra yeniden başlattım ve direkt BIOS ekranına attı. Boot priority resimdeki gibi boş gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor? Simdiden teşekkürler Dosya Ekleri 20230803_204204.jpg 251,8 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Merhaba iyi Sosyaller. Bilgisayarimda ayrılmış 2 bellek vardı. Onları birlestirdikten sonra yeniden başlattım ve direkt BIOS ekranına attı. Boot priority resimdeki gibi boş gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor? Simdiden teşekkürler
Çözüm k4nte 4 Ağustos 2023 Yener K. dedi: EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum. USB'den tekrar format atmayı denedim ama olmadı. Sorun çözüldü. Başka bir bilgisayardan bellek klonlamasi yaptım.
Yener K. dedi: EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum. USB'den tekrar format atmayı denedim ama olmadı. Sorun çözüldü. Başka bir bilgisayardan bellek klonlamasi yaptım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin.
KS KS k4nte Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Yener K. dedi: EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum. USB'den tekrar format atmayı denedim ama olmadı. Sorun çözüldü. Başka bir bilgisayardan bellek klonlamasi yaptım. Son düzenleme: 5 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Yener K. dedi: EFI bölümü de silinmiş gözüküyor. Normalde Boot Manager olması gerekirdi. Tekrar kurulum yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum. USB'den tekrar format atmayı denedim ama olmadı. Sorun çözüldü. Başka bir bilgisayardan bellek klonlamasi yaptım.