Boot0: error Hatası

Burak HUY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aylar öncesinde SSD'mi ikiye bölüp Sierra kurulumu yapmıştım. Kullanmadığım için Minitool Partition Wizard programı ile böldüğüm kısımları Windows ile birleştirdim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda aşağıdaki resimdeki gibi hata ile karşılaştım.
Win10 kurulum flaşı ile bilgisayarı başlatıp Bilgisayarınız onarın kısmındaki tüm işlemleri denedim ama çözemedim.
Format atmadan nasıl çözebilirim? Yada masaüstündeki vs. dosyaları nasıl alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu videoyu izleyerek birleştirme yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hata görüntüsü:
hata.jpeg

boot ekranı:
boot ekranı.jpeg

Sistem özellikleri:
■ AMD Ryzen 7 1700
■ MSI B350 TOMAHAWK AM4
■ MSI GTX 1070 GAMING X 8G 8GB
■ Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000Mhz CL15 RAM
■ COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120
■ Cooler Master Watt 700W 80+ WD 500GB Blue SATA 3.0 SSD
■ SEAGATE ST33000651NS 3TB 7200 RPM 64MB HARDDİSK

Son düzenleyen: Moderatör:
500 GB'lık SSD'nin 200 GB olan kısmına macOS kurmuştum o alanların tümünü minitool programı ile sildim. Boot kısmında Clover seçeneği çıkmıyor.

Aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı işaretli yerler haricindeki tüm alanları silip genişlet seçeneğini yapıp bilgisayarı yeniden başlattım bir daha açılmadı. Sanırım silinmemesi gereken kısımları da silmişim.

Screenshot_718.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı