Boot0af:error sorunu

meriç35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba windows un üstüne mac mavericks kurdum fakat sistemim uefi olmadıgı için clover bootloader kurulumu uyguladım pc'i yeniden açtığımda error hatasını aldım şimdi windows'uda açamıyorum lütfen yardım @montezuma

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    393,2 KB · Görüntüleme: 258
Hocam onu incelemeden önce windows'u açamıyorum error diyor silindimi acaba? Normalde f12 basmayınca windows açılıyordu artık açılmıyor bios ayarlarımı degişti acaba @montezuma

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    305,9 KB · Görüntüleme: 299
  • image.jpg
    image.jpg
    366 KB · Görüntüleme: 245
  • image.jpg
    image.jpg
    279 KB · Görüntüleme: 242
  • image.jpg
    image.jpg
    364,5 KB · Görüntüleme: 253
  • image.jpg
    image.jpg
    305,9 KB · Görüntüleme: 245
Orada yazılanları uygula ki, Clover üzerinden Wİndows açabilesin. Sen HDD'ne Clover Bootlaoder kurduğunda Install boot0af MBR and PBR sectors kurmadıysan. Bu hatayı alırsın. İstersen ilk olarak Clover bootloader ile bu seçeneği seçip tekrar kurulum yaparsın. Yada yukarıdaki rehberdeki işlemleri yaparsın.

Hocam özürdilerim ama pek birşey anlamadım windows'u açmak için ne yapmam gerekir kısa yoldan :( @montezuma

Hocam windows'ta baya önemli belgelerim vardı ,önceliğim windows'u geri açmak bu konuda en basit çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum @montezuma

Hocam windows'u başlangıçta açmak için resimdeki seçeneğimi tıklamam lazım @montezuma

Pardon bu

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    386,2 KB · Görüntüleme: 258
  • image.jpg
    image.jpg
    412,4 KB · Görüntüleme: 272
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı