Bootloader sorunu ve Usb Portu

sezermaden

Hectopat
Ne yapsam olmadı. İlk başta boot0h error sorunu vardı. Onu Çözdüm Chameleon kurdum. Konsoldan Hddmi gördü onu seçiyorum ama açılmıyor. This is a non recoverable error. System Halted! Hatasını alıyorum. Başka bir chameleon bootloader denedim. Ondada açmadı res attı. Cloveri denedim. Her türlü kombinasyonda kurdum fakat onda boot1: Error hatası veriyor. Arkadaşlar yardım edin bana.

En önemliside usb port sorunu. Usb ile bootloaderi açıyorum. Hddyi seçince macos yüklenirken bütün usbler çalışmayı durduruyor, ne taksam görmüyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Güvenli modda görüyor ama normal modda görmüyor.

Receb Bey'den yardım bekliyorum.

Kurulum ekranına gelip termeinali açın ilk önce Diskutil list yazın, donanıma ait HDD'leri göreceksiniz orada sistemi kurduğunuz HDD'yi.
Örneğin disk0s1 ise aşağıdaki kod'un sonunu ona göre değiştirip yazın, exit yazdıktan sonra sistemi yeniden başlatın. Usb'ler için ise Multibeast içinden Usb Rollback yükleyin.

Kod:
dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavericks bendeki. Multibeast 6 var diğerini bulamadım. Onda dediğin eklenti yok bulamadım. O dediğin kodu zaten yazdım. Önceden boot0h error hatası vardı. Onu yapınca bu hata geldi. Boot hala olmamakta. Usbde sorun malesef devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı