"Bootmgr eksik" hatası

BerkeKocak

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 64 Bit ISO dosyasını flasha yükledim. BIOS'tan flashı seçip kaydedip çıktım. Bootmgr eksik hatası geliyor, format atamıyorum.

Flash diske imaj yükleme işleminde sorun var. Windows 7 USB DVD Tool programıyla imajı denediniz mi? İmajı Rufus'la mı yüklediniz?

BIOS'tan USB flashı en üste al öyle yaz boş bir disk olunca öyle bir hata alıyor bildiğim kadarıyla.

BIOS'ta listeyi değiştirmek yerine direkt boot listesini açıp USB'yi seçemiyor musunuz?

Ayrıca ben BIOS'taki boot listesinden direkt USB'nin üstüne gelip entera basıyorum. Bir de öyle yapmayı dener misiniz, eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibiyse?

BIOS'ta listeyi değiştirmek yerine direkt boot listesini açıp USB'yi seçemiyor musunuz?

Ayrıca ben BIOS'taki boot listesinden direkt USB'nin üstüne gelip entera basıyorum. Bir de öyle yapmayı dener misiniz, eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibiyse?

Tüm BIOS'lar aynı olmuyor kardeşim.

Onu denedim zaten ama olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı