Bootmgr missing hatası

Mehmet düşmez

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Win 7 32 Bit var ve ben 64 Bit yapmak istiyorum. İnterneten ISO dosyasını indirdim RAR'dan çıkartıp Rufus'dan USB belleğime attım. BIOS'dan Boot'dan USB birinci sıra yaptım fakat fotoğrafdaki hatayı alıyorum. Sonra Windows normal olarak başlatıyor, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• MVIMG_20200512_114146.jpg
    MVIMG_20200512_114146.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 33
İşlemcin 64-Bit'i desteklemiyor olabilir Intel'in Ark sayfasına işlemcinin modelini yazarak bakabilirsin.

Bu sorun Windows önyükleme yapmasıyla alakalı bir durum, önyükleme kesiminin bozuk veya eksik olmasıyla ilgili olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Win 7 32 Bit var ve ben 64 Bit yapmak istiyorum. İnterneten ISO dosyasını indirdim RAR'dan çıkartıp Rufus'dan USB belleğime attım. BIOS'dan Boot'dan USB birinci sıra yaptım fakat fotoğrafdaki hatayı alıyorum. Sonra Windows normal olarak başlatıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca Windows un hatalı yüklenmesiylede alakalı olabilir, bir de usb falan her hangi bir şeyler pcye takılı ise onları çıkartıp bi tekrar reset at pcye, bazen rastgelede oluşabiliyor diye biliyorum bu sorunu denemende fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı