Format sirasinda Bootmgr is missing hatasi

Makaleler
4
Daha fazla  
Bugun deli oldum 2 kere net Cafe'ye gittim. USB takiyorum net Cafe'deki bilgisayar Rufus aciyor ISO dosyasi yazmiyor. Ben de elle USB'yi NTFS olarak bicimlendirdim. İcine Windows 7 X86 2.1 GB ISO dosyasini rar ile acip, USB'ye surukledim. Burasi onemli dosyalari surukle birak yaptim, dosya %95'de kaldi hem de 2 kere! Bu yuzden ISO dosyasını klasöre çıkarttım ve klasörleri teker teker USB'ye attım. Bu sefer atmıştım sonunda bir buçuk saatin sonunda atmıştım. Hızlıca eve gittim USB taktım F8 tuşuna basarak USB'yi Boot ettim. Önume gelen hata: Press any Key to Boot from USB. Bootmgr is missing press CTRL+alt+Del to restart benim düşüncem USB bellek bozuldu ikinci hata ise internet Cafe bilgisayarları yüzünden 3. hata ISO dosyalar bozuk.
Arkadaslar 2 gundur cozemedim, lutfen yardim
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
ISO kalıbını yine yazdır fakat farklı PC' den. USB bozuk olabilir veya portlar. Farklı bir ISO kalıbı, farklı USB portu ve farklı USB bellek ile tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı