Bootstrap öğrenilmeli mi?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Eğitim serisinde Bootstrap de var. Ama çoğu kişi geç falan dedi. Eğitim serisinde CSS dersleri bittiğinde direkt JavaScript'te mi geçeyim yoksa Bootstrap öğreneyim mi?

Bootstrap büyük kolaylık. Neredeyse hiç kod yazmadan site yapıyorsun. Basit siteler yapmak için önce Bootstrap öğrenip devam edebilirsin. Birkaç site yaptıkça motivasyonun da artar.

2023 yılında CSS yazmanın çok daha efektif yollarının olduğu bir dönemdeyiz. Tailwind, SCSS gibi saf CSS'e daha yakın ve kontrolün tamamen sizde olduğu teknolojileri öğrenmenizin daha faydalı olacağı taraftarıyım. Ama eğitim serisinde varsa öğrenmenizden zarar gelmez, aksine neden diğer teknolojilerin daha iyi olduğunu anlamanıza yardımcı olur.

JavaScript'e geçin. Bootstrap'ı sonra öğrenin.

Bootstrap büyük kolaylık. Neredeyse hiç kod yazmadan site yapıyorsun. Basit siteler yapmak için önce Bootstrap öğrenip devam edebilirsin. Birkaç site yaptıkça motivasyonun da artar.

Aklım daha da karıştı. :(

2023 yılında CSS yazmanın çok daha efektif yollarının olduğu bir dönemdeyiz. Tailwind, SCSS gibi saf CSS'e daha yakın ve kontrolün tamamen sizde olduğu teknolojileri öğrenmenizin daha faydalı olacağı taraftarıyım. Ama eğitim serisinde varsa öğrenmenizden zarar gelmez, aksine neden diğer teknolojilerin daha iyi olduğunu anlamanıza yardımcı olur.
Hocam şu konuya bakar mısınız?

Aklım daha da karıştı. :(
Hiç bunalmanıza gerek yok, sırayla izlemeye devam edin. Popülaritesinden ve rahatlığından dolayı JavaScript ve Node.js ile Backend geliştirmeyi tercih ediyorum. Php gibi down trending bir dile yatırım yapmayı gerekli bulmuyorum. CSS'i hallettikten sonra JavaScript'e geçebilirsiniz. Ancak CSS'de çok sıkışmanıza gerek yok, proje geliştirdikçe kavrayacaksınız.

Y2i47Qm.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı