Borderlands The handsome Collection ve Borderlands 3 almaya değer mi?

Daha fazla  
Nasıl oyunlardır? Almaya değerler mi? Ve son olarak kaç saat oynanış sunuyorlar?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-16-22-00-35-845-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-02-16-22-00-35-845-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2023-02-16-22-00-13-405-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-02-16-22-00-13-405-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 63
Şu an ben de bu soruyu araştırıyorum. Kimi Handsome için "değmez, Borderlands 2 GOTY Al geç." diyor . Kimi %95 indirim ile beleş gibi kaçırma al diyor . Karar veremedim .
Sen 3'ü sormuşsun ama seriye yeni başlayacağım için soruna cevap veremeyecem 😅

Borderlands: The Pre-Sequel fena bir oyun değil arkadaşlarla keyifli. 13 TL verip o Handsome Collection almaya değer. Borderlands 2 ise tek başıma oynadığım için sanırım bi tık zor gelmişti fakat hikayesi on numara oyun. Borderlands 3, 30 TL için beleş bir fiyat neredeyse alın oynarsınız elbet.

Eğlenceli oyunlar ve uzun süreli bir oynanış sunuyor. Zamanında 2'yi ve The Pre-Sequel oynamıştım ve keyif almıştım. Hikayeyi açıkçası ben fazla takip etmedim vur kır lootla şeklinde oynamıştım ve keyif almıştım. Bu fiyatlara gayet uygun alınabilir.

Bende aldım şimdi güzel oyun iyi fiyata :)

Cuma günü almaya karar verdikten sonra Epic'ten daha önce beleş olarak almış mıyım diye bir bakayım dedim. Daha önce almışım, param cebimde kaldı :D (İkinci oyun, üçüncü oyun ve Pre-Squel varmış ama DLC yok. Olsun ya, önemli değil)

Tek başınıza oynayacak iseniz alınmayacak oyunlar.
Ben oynamak istiyorum derseniz 2. oyunu oynamamalısınız.
Tavsiyem 3. oyundan başlayın sizin için daha iyi olur.

Nasıl oyunlardır? Almaya değerler mi? Ve son olarak kaç saat oynanış sunuyorlar?
Sistemin kaldiriyorsa alınabilir ancak oyunu beğenen çok yok .d
Bende optimizasyon sorunu yüzüne oynanmayacak duruma geldi, oyun duruyor öyle. Zamanında epic games belese vermişti.

Fiyatlar uygun alınır ikisi de. Looter-shooter tarafında daha iyisi yok türünün en iyisi bence. Türü seviyorsanız alın. Arkadaşla daha çok eğlendirir. Ayrıca oyunun mizah kısmı da gayet iyidir. 2. Oyun bana göre ve genel olarak da serinin en beğenilen oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı